اجتماعی

جیب‌بری سازمان‌یافته در بی‌آرتی تهران

رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری اعضای باند جیب‌برها در اتوبوس‌های خط ویژه پایتخت خبر داد.

به گزارش صفحه ایران به نقل از همشهری آنلاین؛، سرهنگ کارآگاه علی عزیزخانی رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار داشت: در پی وقوع سرقت‌های متعدد به شیوه جیب‌بری در اتوبوس‌های BRT تهران، به‌ویژه در محدوده پایگاه سوم پلیس آگاهی و در ساعات مختلف روز، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان تیم مبارزه با جیب‌بری این پایگاه قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان با انجام تحقیقات میدانی و بهره‌گیری از اقدامات تخصصی پلیسی موفق شدند تصویر مناسبی از یکی از سارقان به دست آورند و در ادامه با تطبیق چهره وی با آلبوم مجرمان سابقه‌دار، هویت متهم شناسایی شد. بررسی‌ها نشان داد این فرد به‌صورت حرفه‌ای و سازمان‌یافته اقدام به جیب‌بری می‌کرد.

  • سرقت مسلحانه ۲ زن به خاطر انتقام در شهرک غرب

رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: پس از تکمیل تحقیقات، نتیجه اقدامات انجام‌شده برای اخذ دستور قضایی به مرجع مربوطه ارائه و دستورهای لازم برای دستگیری متهم صادر شد.

وی ادامه داد: در ادامه، با هماهنگی قضایی، سرکرده این باند ۳ نفره در مخفیگاهش شناسایی و طی یک عملیات پلیسی دستگیر شد. در بازرسی از محل دستگیری وی ۷ دستگاه گوشی تلفن همراه مسروقه کشف و ضبط شد.

سرهنگ عزیزخانی بیان کرد: متهم، پس از انتقال به پایگاه و انجام تحقیقات تخصصی، به ارتکاب سرقت‌های متعدد اعتراف کرد و در ادامه با راهنمایی وی ۲ نفر دیگر از همدستانش نیز شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: متهمان در تحقیقات انجام‌شده به ۲۰ فقره سرقت به شیوه جیب‌بری در اتوبوس‌های BRT تهران اعتراف کردند.

رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی در پایان گفت: متهمان با دستور قضایی برای تکمیل تحقیقات، شناسایی سایر شکات و بررسی سرقت‌های احتمالی دیگر در اختیار این پایگاه قرار دارند و نتیجه اقدامات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا