بورس و سکه قرمزپوش شدند | دلار آزاد عقب نشست

شاخص بورس بیش از ۲ درصد سقوط کرد، قیمت دلار در بازار آزاد نیم درصد پایین آمد و سکه امامی نیز نزدیک به یک درصد کاهش قیمت را تجربه کرد. این در حالی است که نرخ ارز در مرکز مبادله خلاف جهت حرکت کرد و فاصله ۲۰ درصدی با بازار آزاد را حفظ کرد.
به گزارش همشهری آنلاین، روند نزولی بورس تهران در مبادلات امروز ادامه یافت و شاخص کل بازار سهام با ۸۵هزار و ۱۴۰واحد کاهش به ۳میلیون و ۶۱۸هزار واحد رسید.
امروز بیش از ۷هزار و ۱۸۶میلیارد تومان سهام در بازار دادوستد شد که این میزان نسبت به مبادلات روز شنبه رشد محسوسی نشان میدهد؛ با این حال در مجموع ۲هزار و ۲۰۵میلیارد تومان نقدینگی از سوی سهامداران حقیقی از بازار سهام خارج شد که نشاندهنده غلبه عرضه بر تقاضاست.
نزول قیمت دلار
در داد و ستدهای امروز ، قیمت هر دلار آمریکا در بازار آزاد با نیم درصد کاهش به ۱۶۴هزار و ۴۰۰تومان رسید اما در مرکز مبادله ارز و طلا با ۱۷۰تومان افزایش به ۱۳۷هزار و ۱۷۲تومان رسید. در حال حاضر فاصله قیمت ارز در بازار آزاد و نرخ رسمی نزدیک به ۲۰درصد است و سیاستگذار در تلاش است تا شکاف بین قیمت ارز آزاد و رسمی را به حداقل ممکن برساند. تحلیلگران انتظار دارند در صورت موفقیتآمیز بودن مذاکرات هستهای، روند نزولی قیمت ارز آغاز شود.
کاهش یک درصدی قیمت سکه
به موازات نزول قیمت دلار در بازار آزاد، امروز قیمت سکه هم نزدیک به یک درصد کاهش یافت و به ۱۹۸میلیون و ۵۰۰هزار تومان رسید.
امروز همچنین قیمت نیم سکه و ربع سکه با همین میزان کاهش بهترتیب در محدوده ۱۰۲و ۵۶میلیون تومان دادوستد شد. با وجود نزول قیمت سکه قیمت طلا با اندکی افزایش به ۲۰میلیون و ۲۵۰هزار تومان رسید. انتظار میرود با کاهش التهاب در بازار ارز قیمت طلا و سکه نیز روند نزولی را طی کنند.




