آخرین خبرهای ترشی

ترشی گوجه سبز

  ترشی گوجه سبز   گوجه سبز + ترخون تازه + سرکه سفید + نمک   طرز تهیه : گوجه سبزها را بشوئید و خشک کنید.   درون ظرف ترشی کمی ترخون بریزید سپس گوجه سبزها را درون شیشه و روی ترخون ها بریزید و در انتها نیز روی گوجه سبزها لایه ای ترخون بچینید.   سرکه را با مقداری نمک مخلوط کنید و شیشه ترشی را پر کنید تا جایی که سرکه بالای گوجه سبزها و ترخون ها بیاید سپس در ظرف ترشی را ببندید و در جای خنک ...

ترشی لبو و ترب سفید

ترشی لبو و ترب سفید   لبو ۴ عدد بزرگ  .  ترب سفید ۲ عدد بزرگ  .  نمک ۴ قاشق چایخوری  .  سرکه به مقدار لازم   طرز تهیه : لبو ( چغندر ) و ترب سفید را به قطعات متوسط خرد کنید سپس داخل مخلوط کن بریزید.   نمک و مقداری سرکه اضافه کنید و بزنید تا بصورت یکدست خرد و مخلوط شود سپس داخل شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید و در زمان سرو غذا سرو کنید.   نکته ها : دقت کنید که زیاده از حد ...

ترشی فلفل سبز

ترشی فلفل سبز   فلفل سبز یا فلفل قرمز ۵۰۰ گرم  .  نمک ۵ قاشق غذاخوری ترخون ۲ شاخه  .  سرکه سفید مقدار لازم  .  سیر مقدار لازم   طرز تهیه : ۸ لیوان آب و ۵ قاشق غذاخوری نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه ۵ دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود.   فلفل ها را بشویید سپس داخل آب نمک جوشیده بریزید ، روی ظرف را بپوشانید و به ...

ترشی شلغم

مواد لازم شلغم ۱ کیلو لبوی کوچک ۱ عدد سیر ورقه شده ۳ حبه سرکه سفید ۱ فنجان آب ۳ فنجان نمک ۲ قاشق چایخوری برگ بو ۱ عدد   ترشی شلغم طرز تهیه: برای تهیه ترشی شلغم ابتدا آب، نمک و برگ بو را در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. هم بزنید تا نمک کاملا حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس سرکه را به آب اضافه کنید.   شلغم ها و لبو را پوست ...

طرز تهیه ترشی لبو

مواد لازم لبو (چغندر) ۱ کیلو نمک به میزان لازم سرکه سفید به میزان لازم آب ۲ لیوان ترشی لبو   طرز تهیه: لبوها را بشویید و  داخل قابلمه قرار دهید. روی لبوها تا حدی آب بریزید که لبوها را بپوشاند. سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۳۰ الی ۴۵۵ دقیقه بپزید. تا حدی که چنگال براحتی داخل لبو فرو رود. بسته به نوع لبو و برش های لبو زمان پخت می تواند متغیر باشد.   لبوها را آبکشی کنید و آب آنها را نگهدارید. اجازه دهید لبوها ...

خیارشور یک روزه

مواد لازم خیار تازه ۱ کیلوگرم پیاز ۲ عدد نمک به میزان دلخواه سرکه سیب یا سرکه سفید ۲ فنجان زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری تخم خردل( اختیاری) ۳ قاشق غذاخوری فلفل قرمز خشک شده ۱-۳ عدد شکر ۱/۲ فنجان خیارشور یک روزه   در تهیه خیار شور سنتی به یک الی دو هفته زمان نیاز است. اما با این روش می توانید در عرض ۲۴ ساعت خیارشورهایی خوش طعم و ترد داشته باشید. طرز تهیه خیارشور یک روزه بسیار آسان و سریع است.   طرز تهیه: خیارها را بشویید و ...

طرز تهیه ترشی هویج

مواد لازم هویج ۱ کیلو پیاز سفید بزرگ ۱/۲ آب ۲ فنجان سرکه سیب ۲ فنجان شکر ۲ فنجان دانه خردل ۱ قاشق چایخوری تخم کرفس ۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه ریزخردشده ۱/۲ قاشق چایخوری نمک ۱/۲ قاشق چایخوری ترشی هویج     طرز تهیه: هویج ها را بشویید. پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. پیاز را نیز پوست بکنید و بصورت برش های نازک خرد کنید.   یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت متوسط ...

ترشی بامیه

مواد لازم بامیه تازه ۱ کیلوگرم فلفل قرمز تازه یا خشک شده ۳ عدد شوید خشک شده ۳ قاشق چایخوری آب ۲ فنجان سرکه سفید یا قرمز ۲ فنجان نمک ۲ قاشق غذاخوری سیر ۴ حبه بزرگ ترشی بامیه طرز تهیه: برای تهیه این ترشی بامیه خوشمزه و آسان ابتدا بامیه ها را بشویید و ساقه شان را کوتاه کنید(خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آن ها است خارج نشود و ترشی حالت لیز پیدا نکند). بامیه ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید و صبر ...

ترشی بادمجان با روغن زیتون

مواد لازم بادمجان متوسط ۲ عدد سرکه سیب ۲ فنجان سیر ۲ حبه درشت نمک و فلفل به میزان دلخواه جعفری تازه و خرد شده ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری ترشی بادمجان با روغن زیتون   ترشی بادمجان با روغن زیتون یک نوع ترشی بادمجان جدید است که بسیار خوش طعم و سالم است و بسیار سریع آماده می شود. این ترشی از ترشی های سنتی و قدیمی ایتالیایی است که با روغن زیتون تهیه و از سرکه تنها برای مزه دار کردن آن استفاده می شود. ...

طرز تهیه ترشی انار و لبو

ترشی انار و لبو   لبو ۴ عدد  .   دانه انار ۲ لیوان  .  شکر ۱ لیوان  .  نمک ۲ قاشق چایخوری  .  سرکه مقداری   طرز تهیه : لبو را پوست بکنید و رنده کنید ، لبوی رنده شده ، شکر و مقداری سرکه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا لبو بپزد و نرم شود ( سرکه را تا اندازه ای اضافه کنید که روی لبوی رنده شده را بگیرد ).   پس از پخت اجازه دهید لبو خنک شود سپس دانه های ...
tex
Page 1 of 3123

لینک های ویژه | بک لینک شما در اینجا
  • هاست دانلود ایران
  • خرید هاست
  • هاست دانلود
  • هاست ایران
  • کوتاه کننده لینک