آخرین خبرهای ترشی

ترشی گوجه سبز

  ترشی گوجه سبز   گوجه سبز + ترخون تازه + سرکه سفید + نمک   طرز تهیه : گوجه سبزها را بشوئید و خشک کنید.   درون ظرف ترشی کمی ترخون بریزید سپس گوجه سبزها را درون شیشه و روی ترخون ها بریزید و در انتها نیز روی گوجه سبزها لایه ای ترخون بچینید.   سرکه را با مقداری نمک مخلوط کنید و شیشه ترشی را پر کنید تا جایی که سرکه بالای گوجه سبزها و ترخون ها بیاید سپس در ظرف ترشی را ببندید و در جای خنک ...

ترشی لبو و ترب سفید

ترشی لبو و ترب سفید   لبو ۴ عدد بزرگ  .  ترب سفید ۲ عدد بزرگ  .  نمک ۴ قاشق چایخوری  .  سرکه به مقدار لازم   طرز تهیه : لبو ( چغندر ) و ترب سفید را به قطعات متوسط خرد کنید سپس داخل مخلوط کن بریزید.   نمک و مقداری سرکه اضافه کنید و بزنید تا بصورت یکدست خرد و مخلوط شود سپس داخل شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید و در زمان سرو غذا سرو کنید.   نکته ها : دقت کنید که زیاده از حد ...

ترشی فلفل سبز

ترشی فلفل سبز   فلفل سبز یا فلفل قرمز ۵۰۰ گرم  .  نمک ۵ قاشق غذاخوری ترخون ۲ شاخه  .  سرکه سفید مقدار لازم  .  سیر مقدار لازم   طرز تهیه : ۸ لیوان آب و ۵ قاشق غذاخوری نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه ۵ دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود.   فلفل ها را بشویید سپس داخل آب نمک جوشیده بریزید ، روی ظرف را بپوشانید و به ...

ترشی شلغم

مواد لازم شلغم ۱ کیلو لبوی کوچک ۱ عدد سیر ورقه شده ۳ حبه سرکه سفید ۱ فنجان آب ۳ فنجان نمک ۲ قاشق چایخوری برگ بو ۱ عدد   ترشی شلغم طرز تهیه: برای تهیه ترشی شلغم ابتدا آب، نمک و برگ بو را در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. هم بزنید تا نمک کاملا حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس سرکه را به آب اضافه کنید.   شلغم ها و لبو را پوست ...

طرز تهیه ترشی لبو

مواد لازم لبو (چغندر) ۱ کیلو نمک به میزان لازم سرکه سفید به میزان لازم آب ۲ لیوان ترشی لبو   طرز تهیه: لبوها را بشویید و  داخل قابلمه قرار دهید. روی لبوها تا حدی آب بریزید که لبوها را بپوشاند. سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۳۰ الی ۴۵۵ دقیقه بپزید. تا حدی که چنگال براحتی داخل لبو فرو رود. بسته به نوع لبو و برش های لبو زمان پخت می تواند متغیر باشد.   لبوها را آبکشی کنید و آب آنها را نگهدارید. اجازه دهید لبوها ...

خیارشور یک روزه

مواد لازم خیار تازه ۱ کیلوگرم پیاز ۲ عدد نمک به میزان دلخواه سرکه سیب یا سرکه سفید ۲ فنجان زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری تخم خردل( اختیاری) ۳ قاشق غذاخوری فلفل قرمز خشک شده ۱-۳ عدد شکر ۱/۲ فنجان خیارشور یک روزه   در تهیه خیار شور سنتی به یک الی دو هفته زمان نیاز است. اما با این روش می توانید در عرض ۲۴ ساعت خیارشورهایی خوش طعم و ترد داشته باشید. طرز تهیه خیارشور یک روزه بسیار آسان و سریع است.   طرز تهیه: خیارها را بشویید و ...

طرز تهیه ترشی هویج

مواد لازم هویج ۱ کیلو پیاز سفید بزرگ ۱/۲ آب ۲ فنجان سرکه سیب ۲ فنجان شکر ۲ فنجان دانه خردل ۱ قاشق چایخوری تخم کرفس ۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه ریزخردشده ۱/۲ قاشق چایخوری نمک ۱/۲ قاشق چایخوری ترشی هویج     طرز تهیه: هویج ها را بشویید. پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. پیاز را نیز پوست بکنید و بصورت برش های نازک خرد کنید.   یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت متوسط ...

ترشی بامیه

مواد لازم بامیه تازه ۱ کیلوگرم فلفل قرمز تازه یا خشک شده ۳ عدد شوید خشک شده ۳ قاشق چایخوری آب ۲ فنجان سرکه سفید یا قرمز ۲ فنجان نمک ۲ قاشق غذاخوری سیر ۴ حبه بزرگ ترشی بامیه طرز تهیه: برای تهیه این ترشی بامیه خوشمزه و آسان ابتدا بامیه ها را بشویید و ساقه شان را کوتاه کنید(خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آن ها است خارج نشود و ترشی حالت لیز پیدا نکند). بامیه ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید و صبر ...

ترشی بادمجان با روغن زیتون

مواد لازم بادمجان متوسط ۲ عدد سرکه سیب ۲ فنجان سیر ۲ حبه درشت نمک و فلفل به میزان دلخواه جعفری تازه و خرد شده ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری ترشی بادمجان با روغن زیتون   ترشی بادمجان با روغن زیتون یک نوع ترشی بادمجان جدید است که بسیار خوش طعم و سالم است و بسیار سریع آماده می شود. این ترشی از ترشی های سنتی و قدیمی ایتالیایی است که با روغن زیتون تهیه و از سرکه تنها برای مزه دار کردن آن استفاده می شود. ...

طرز تهیه ترشی انار و لبو

ترشی انار و لبو   لبو ۴ عدد  .   دانه انار ۲ لیوان  .  شکر ۱ لیوان  .  نمک ۲ قاشق چایخوری  .  سرکه مقداری   طرز تهیه : لبو را پوست بکنید و رنده کنید ، لبوی رنده شده ، شکر و مقداری سرکه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا لبو بپزد و نرم شود ( سرکه را تا اندازه ای اضافه کنید که روی لبوی رنده شده را بگیرد ).   پس از پخت اجازه دهید لبو خنک شود سپس دانه های ...
tex
Page 1 of 3123

iranpage

backlinkmy.com has expired

Because of this, the existing content of your website is not showing. If you are the registrant of this domain name and want to continue the use of your website, please contact iranpage with an email to iranpage@support.hostcontrol.com to renew the domain name.

iranpage