آخرین خبرهای مربا

مربای زرشک

مربای زرشک   زرشک تازه ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم  .  آب ۵ لیوان  .  وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری   طرز تهیه : زرشک تازه را پاک کرده و چندین بار با اب سرد بشوئید و داخل کاسه بریزید.   کاسه حاوی زرشک را با اب سرد پر کنید ( اب روی زرشک ها را بپوشاند ) و به مدت ۲ ساعت بگذارید زرشک ها خیس بخورند سپس زرشک ها را ابکشی کنید.   زرشک های تمیز و ابکشی شده را درون ظرفی بریزید و حدود ...

مربای سیب

مربای سیب   سیب ۱ کیلو  .  شکر ۱ کیلو  .  گلاب ۱/۲ فنجان  .  آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری   طرز تهیه : سیب ها را پوست بگیرید و خرد کنید سپس بهمراه ۴ لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب ها بپزند و کمی نرم شوند.   سیب های نرم شده را در صافی بریزید و پس از اینکه اب اضافی شان خارج شد کناری بگذارید.   آبی که سیب ها را در ان پخته بودید با شکر مخلوط کنید و روی حرارت ...

مربای پوست پرتقال

مربای پوست پرتقال   پوست پرتقال ۱ کیلوگرم  .  شکر ۴ لیوان  .  آب ۳ لیوان  .  آبلیمو ۱ قاشق چایخوری  .  خلال چوبی مقدار لازم     طرز تهیه : پوست پرتقال را به صورت هلالی برش بزنید سپس تمیز کنید ( با چاقو مقداری از گوشت سفید پوست پرتقال را جدا کنید تا پوست پرتقال نازک شود ) ، پوست های پرتقال را رول کنید و با خلال چوبی محکم نمایید.   برای از بین بردن تلخی پوست پرتقال قابلمه ای را از اب پر کنید و روی ...

مربای لیمو شیرین

مربای لیمو شیرین   آب ۲ لیوان . لیمو شیرین ۵۰۰ گرم . شکر ۵۰۰ گرم . عسل ۵ قاشق غذاخوری .  آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری     طرز تهیه : لیمو شیرین را بشویید و خرد کنید ، داخل کاسه ای چند لیوان آب بریزید و لیموهای خرد شده را داخل آب بریزید و تا روز بعد داخل یخچال قرار دهید ( خیساندن لیمو برای از بین بردن تلخی پوست ان میباشد ).     برای تهیه مربای لیمو ابتدا لیموها را که از روز قبل خیس داده اید ...

مربای انجیر

مربای انجیر   انجیر ۱ کیلو . شکر ۷۰۰ گرم . آب ۱ لیوان . آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری . گلاب ۱ قاشق غذاخوری   طرز تهیه : درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها را به این شیره اضافه نمائید.   حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کنید ، ۵ دقیقه دیگر بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید و درون ظرف ...

مربای آلبالو

مربای آلبالو   آلبالو ۱ کیلوگرم   .   شکر ۱ کیلوگرم   .   آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری     طرز تهیه : دم آلبالوها را بگیرید ، سپس آنها را شسته و هسته آنها را طوری جدا کنید که آلبالوها له نشوند ؛ شکر را لای آلبالوها بریزید و بگذارید آلبالوها یک روز در یخچال بمانند تا به آب بیفتند.     روز بعد مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه ۱۰ دقیقه جوشید آلبالوها را از آب آن جدا کنید و آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید تا ...

مربای پرتقال کامکوات

  مربای کامکوات   پرتقال زینتی کامکوات ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلوگرم  .  آب ۳ لیوان  .  آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری   کامکوات میوه ای زینتی با طعم و ظاهر پرتقال اما بسیار کوچک است که با پوست مصرف میشود ، در این پست کامکوات خوش طعم تبدیل به مربایی خوشمزه خواهد شد که میتوانید بهمراه چای عصر سرو کنید.     طرز تهیه : کامکوات ها را بشویید و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.   داخل قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت ...

طرز تهیه مربا شقاقل

شقاقل ۱ کیلو شکر ۱ کیلو هل به میزان کافی گلاب به میزان کافی آب   مربا شقاقل   طرز تهیه: شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد خیس کنید. هر روز سه بار آب آن را تعویض کنید.   پوست شقاقل را با چاقو پاک کنید. در قابلمه ی بزرگی آب را جوش بیاورید و شقاقل ها را به مدت ۱ ساعت درون آن بجوشانید. آب قابلمه را عوض کنید و مجددا ۱ ساعت دیگر بجوشانید تا خوب پخته شوند.   شقاقل ها را مجددا به مدت دو ...

طرز تهیه مربا خیار

مواد لازم خیار ۱ کیلو گلاب ۱/۲ پیمانه شکر تقریبا ۲ کیلو آهک به میزان کم   مربا خیار   طرز تهیه: برای تهیه این مربا از خیارهای ریز و بدون تخمه استفاده کنید. آنها را شسته و پوست آنها را بگیرید. خیارها را در آب آهک صاف شده به مدت ۲ ساعت بگذارید. سپس آنها را دو سه بار بشوئید.   آب مربا را به جوش آورده و خیار را به مدت ۵ دقیقه در آن بجوشانید. قابلمه را خالی کنید و مجددا در آن آب بریزید و به جوش ...

طرز تهیه مربا پوست هندوانه

مواد لازم پوست هندوانه ۱ کیلو شکر ۱ کیلو گلاب ۱ پیمانه آبلیمو ۳ قاشق زنجبیل ۱ قلم هل سبز ۴ دانه   مربا پوست هندوانه   طرز تهیه: برای اینکه پوست هندوانه را آماده کنید، سرخی درون پوست و سبزی بیرون آن را بگیرید و آن را به قطعات دلخواه ببرید یا به کمک قالبهای شکل دار اشکال دلخواه را در بیاورید. پوستها را در آب آهک بخوابانید و آماده کنید.   ۴ پیمانه آب را در یک قابلمه بزرگ ریخته و به جوش بیاورید. زنجبیل و هل را در ...
tex
Page 1 of 41234

iranpage

backlinkmy.com has expired

Because of this, the existing content of your website is not showing. If you are the registrant of this domain name and want to continue the use of your website, please contact iranpage with an email to iranpage@support.hostcontrol.com to renew the domain name.

iranpage