آخرین خبرهای نوشیدنی ها

نسکافه رژیمی درست کنید

مواد لازم : نسکافه : ۳ قاشق مرباخوری دارچین ساییده : یک قاشق مرباخوری پودرنرم پوست پرتقال : ۲ قاشق چایخوری شیر : نصف پیمانه نسکافه رو با ۳ فنجان آب جوش تهیه کنین و کنار بذارین . شیر رو بجوش بیارین . داخلش دارچین بریزین و هم بزنین و از روی حرارت بردارین . پودر پوست پرتقال رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین . با شیر مخلوط کنین و توی فنجان مورد نظر سرو کنین. نکات : مقدار مواد بستگی به ذائقه شما داره . اگه دوست دارین ...

چای دارچین و عسل

مواد لازم برای تهیه چای دارچین: هل ٣عدد میخک ٣ زنجبیل تازه رنده شده ١ق م دارچین ١عدد لیموترش نصف عسل مقدارى ابجوش ١لیوان ابتدا در یک ماگ، ۳ عدد هل، ۳ عدد میخک و یک قاشق چایخوری زنجبیل اضافه کنید. سپس یک چوب دارچین بلند داخل آن قرار دهید تا چای حاصل، طعم دارچین به خود بگیرد. به این مخلوط آب جوش بیفزایید و بگذارید تا چند دقیقه مواد با هم بمانند. کمى که خنک شد دو قاشق غذاخوری عسل را با ۳ تا ۴ قاشق چایخوری لیموترش مخلوط ...

کارامل ماکیاتو

کارامل ماکیاتو نوشیدنی گرمی است که برپایه اسپرسو تهیه می‌شود. شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید ماکیاتو به زبان ایتالیایی به معنی «علامت زده شده» است. لاته ماکیاتو ترکیبی از شیر (steamed milk) و مقداری اسپرسو ترکیب شده است. معمولا آنرا در سه اندازه ۲۳۵ – ۳۵۵ – ۴۷۰ میلی‌گرم و در فنجان بزرگ و یا ماگ سرو می‌کنند. اصولا حدود سه چهارم ماگ را شیر در نظر می‌گیرند و از همین رو شاید طعم غالب با اسپرسو نباشد. همچنین معمولا روی نوشیدنی را با سیروپ کارامل مارک‌دار می‌کنند. دو ...

کارامل لاته

اگر جزء افرادی هستید که ترجیح می‌دهید قهوه‌تان را با مقداری شکر بنوشید احتمالا کارامل لاته را هم دوست خواهید داشت. کارامل لاته چیزی جدای از لاته نیست، با این تفاوت که در ابتدای تهیه، یک قاشق سیروپ کارامل را در پایین فنجان اضافه می‌کنند. در بسیاری از کافه‌های بزرگ کارامل لاته به عنوان یک نوشیدنی جداگانه در منو قرار دارد و در موارد دیگر مشتری در صورت علاقه درخواست می‌کند تا مقداری کارامل به لاته اضافه شود. برای کارامل لاته به ترکیب زیر نیاز خواهید داشت: – یک دابل ...

ریسترتو

ریسترتو Ristretto یک شات کوتاه از اسپرسو است که با مقدار معمول تهیه قهوه اسپرسو یعنی هفت گرم تهیه شده است اما میزان آب آن نصف مقدار اسپرسو است. اگر بخواهیم به صورت عددی ریسترتو را بررسی کنیم، ۱۵ میلی‌لیتر قهوه که حدودا ۱۵ تا ۱۸ ثانیه با غلظتی بیش از اسپرسو به دست می‌آید. کلمه‌ی ریسترتو به معنی محدود شده (Limited یا Restricted) است. تصویر بالای ریسترتو در کافه لینک سرو شده است. معمولا این نوع قهوه را در فنجان‌های کوچک مخصوص اسپرسو سرو می‌کنند و آنها را بدون اضافه ...

چای لیمو نعنایی

چای لیمویی با نعنا، یک چای مناسب برای جایگزینی با چای سیاه است.  برای تهیه این نوشیدنی به صورت زیر عمل کنید: مواد لازم: یک فنجان و نیم آب یک قاشق غذاخوری عسل یک عددلیموترش یک قاشق غذاخوری چای سیاه مقدار بسیار کم وانیل چند عدد برگ نعنا تازه طرز تهیه: آب، آب لیمو، برگ نعنا و وانیل را در ظرفی ریخته و حرارت داده تا آب به جوش آید سپس چای را اضافه کرده درب ظرف را گذاشته و اجازه می‌دهیم تا به مدت پنج دقیقه دم بکشد. نوشیدنی را ...

چای وانیسا

برای تهیه چای وانیستا به مواد زیر نیاز دارید: چای سیاه مرغوب یک قاشق مربا‌خوری وانیل یک چهارم قاشق مربا خوری چوب دارچین یک تکه شکر دو قاشق غذاخوری لیموترش یک برش   ابتدا چای و چوب دارچین را به مدت ١۵دقیقه دم کنید، سپس وانیل را اضافه کنید. می‌توانید چای را در لیوان و با برش لیمو سرو کنید. ...

دمنوش تخم کتان

کشت گیاه کتان به طور سالیانه انجام می‌گیرد و حداکثر رشد طولی آن در حدود ۱۲۰ سانتی متر است. قسمت بالای ساقه دارای شاخه‌های متعددی است و در روی این شاخه‌ها، گل‌هایی به رنگ‌های سفید، قرمز، بنفش، لاجوردی و آبی دیده می‌شود. کتان بطور کلی دارای یک ساقه اصلی است که گل ها و میوه و در نتیجه دانه در انتهای ساقه بوجود می آید. میوه کتان به صورت کپسول ۵ خانه ای است که در هر کپسول حداکثر ۱۰ دانه وجود دارد. دانه ها کتابی شکل و کشیده و ...

دمنوش سیاه دانه

سیاه دانه گیاهی یک‌ساله و گلدار و بومی جنوب غربی آسیا است. در ایران این گیاه به ‌ویژه در اراک و اصفهان به فراوانی می‌روید و از دانه این گیاه به عنوان دارو استفاده می‌شود. سیاه‌دانه از راسته گل‌های ساعت و تیره آلالگان است. دانه ‏هاى گیاه دارویی سیاهدانه کوچک سیاه و وقتى فشار داده شود بوى مطبوعى از آن استشمام مى ‏شود به همین علت آن را در بعضى مناطق به عنوان ادویه مصرف مى‏ کنند. نام علمی: Nigella Sativa طبیعت: سیاه دانه از نظر طب سنتی ایران طبیعتی ...

دمنوش اکالیپتوس

درخت اکالیپتوس درختی از تیره موردیها می‌باشد. ارتفاع آن از ۳۰ میلی‌متر به ۱۴۵ متر و محیط تنه آن به ۲۵ متر می‌رسد. چوب این درخت بسیار سخت و در برابر پوسیدگی مقاوم است. پوست آن رنگ قهوه‌ای مایل به زرد دارد و به راحتی از ساقه جدا می‌شود. رنگ برگ آن نیز بسته به سن درخت (در آغاز سبز مایل به آبی و به مرور زمان سبز مایل به سفید) است. دمنوش اکالیپتوس از برگهای آن تهیه می شود. . نام علمی: Eucalyptus camadulensis Dehnh طبع: از نظر طب ...
tex
Page 1 of 712345...Last »

لینک های ویژه | بک لینک شما در اینجا
  • هاست دانلود ایران
  • خرید هاست
  • هاست دانلود
  • هاست ایران
  • کوتاه کننده لینک