بیسکوئیت لیمویی با شکر قهوه ای

مواد لازم

  • کره آب شده ۱۲۵ گرم
  • پودر قند ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد کامل ۲۰۰ گرم
  • رنده‌ی پوست لیموترش ۲ عدد
  • بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
  • نمک کمی
  • شکر قهوه ای ۳ قاشق غذاخوری

ین بیسکوئیت ها دستور پختی بسیار ساده دارند و بهترین انتخاب برای یک پذیرایی ساده و دوستانه هستند.

 

طرز تهیه: کره آب شده و شکر را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا حالت کرمی پیدا کند. تخم مرغ را به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا ترکیب روشن و پف دار شود. آرد، رنده پوست لیمو ،بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و ترکیب کنید تا خمیری منسجم حاصل شود. روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

 

فر را روشن کنید و تا درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

 

روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید ، تا حدی که خمیر ضخامتی حدود ۱/۲ سانتیمتر داشته باشد. سینی فر را کمی چرب کنید. سپس خمیر را به صورت گرد ببرید و داخل سینی فر  بچینید. شکر قهوه ای را روی بیسکوئیت ها بپاشید و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر بپزید ، تا زمانیکه لبه های بیسکوئیت برشته و قهوه ای روشن شوند. پس از این مدت بیسکوئیت ها را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند. سپس نوش جان کنید.

 

 

نکته: بنا به فصل می‌توانید بجای رنده پوست لیمو از پوست پرتقال نیز استفاده کنید.

 

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz