
مواد لازم
- خرده نان یا پودر سوخاری ۱/۴ فنجان
- گوشت بوقلمون چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
- زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده ۱ حبه
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- گشنیز خرد شده ۱/۴ فنجان
- پیازچه خرد شده ۳ عدد
- سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد ۲ قاشق چایخوری
- سس سویا برای سس مخصوص ۳ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
- آب لیموی تازه ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
- آب ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
- پیازچه خرد برای تزیین ۱ قاشق غذاخوری
کوفته بوقلمون با سس مخصوص
کوفته بوقلمون با سس مخصوص به زمان پخت کمی نیاز دارد و با سس مخصوص لیمو و روغن کنجد، طعم جدید و لذیذی به شما هدیه می دهد. این کوفته قلقلی ها در فر پخته می شوند و نیازی به سرخ کردن ندارند.
طرز تهیه: فر را روی دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
گوشت بوقلمون چرخکرده، خرده نان، تخم مرغ، نمک، پیازچه، زنجبیل، گشنیز خرد شده، ۱ قاشق سس سویا و ۲ قاشق چایخوری روغن کنجد را در کاسه بزرگی بریزید. با دست مخلوط گوشت را ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شوند.
به اندازه گردو از مایه گوشتی بردارید و با دست کوفته قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و داخل سینی فر بچینید. سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. کوفته های بوقلمون را حدود ۱۲- ۱۵۵ دقیقه بپزید تا مغزپخت و برشته شوند.
در این فاصله سس مخصوص کوفته را آماده کنید. آب لیمو، آب و ۲ قاشق چایخوری روغن کنجد باقیمانده را در کاسه ای بریزید. پیازچه را اضافه کنید و کنار بگذارید.
کوفته های بوقلمون را از فر خارج کنید. آنها را داخل ظرف سرو بریزید. کمی از سس روی آن بریزید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید. باقیمانده سس را در کنار ظرف سرو قرار دهید تا هرکس بدلخواه کوفته را داخل سس بزند و میل کند.
- برای: ۶ نفر
- حاضر است در : دقیقه
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد