کره بادام خانگی

کره بادام خانگی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
این کره خانگی را به راحتی می توانید تهیه کنید و برای صبحانه، در نوشیدنی ها، کیک و شیرینی، به عنوان سس و در کنار انواع دسرها میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی کره بادام خانگی:

۱- از بادام خام استفاده کنید.
۲- می توانید از کره بادام در تهیه فرپه دارچین و بادام استفاده کنید.
۳- با این میزان مواد ۱ پیمانه کره بادام خواهید داشت.

  1. بادام را در مخلوط کن ریخته وبرای حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بزنید تا یکدست شود. در این میان چند بار مواد پاشیده به دیواره های ظرف را تمیز کرده و با سایر مواد ترکیب کنید. در آخر نمک را به آن اضافه کنید. می توانید کره بادام را تا ۵ روز در یخچال نگه دارید.
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz