کاهش ابتلا به سرطان با مصرف همزمان فلفل قرمز و زنجبیل

به گفته محققان، زنجبیل و فلفل قرمز می توانند همراه باهم ریسک سرطان را کاهش بدهند.
برخی تحقیقات نشان داده اند که کپسایسین (capsaicin)، ترکیبی که موجب تندی فلفل های قرمز می شود، ممکن است علت بروز سرطان باشد.
حال محققان در مطالعات حیوانی خود بر روی موش ها دریافته اند که ترکیب تند زنجبیلموسوم به ۶-ginergol می تواند تاثیرات احتمالا مضر کپسایسین را از بین ببرد.
به گفته محققان آمریکایی، ۶-gingerol در ترکیب با کپسایسین می تواند ریسک سرطان را کاهش بدهد.
اگرچه برخی مطالعات نشان داده اند که فلفل دارای فواید زیادی می باشد اما در برخی مطالعات دیگر مشخص شده است که رژیم غذایی مملو از کپسایسین با ابتلا به سرطان معده مرتبط می باشد.
محققان به مدت چند هفته به موش های مستعد ابتلا به سرطان ریه کپسایسین، یا ۶-gingerol یا ترکیب هر دو را خوراندند. در طول مدت مطالعه، تمامی موش های که فقط کپسایسین دریافت کرده بودند، مبتلا به تومورهای سرطان ریه شدند درحالیکه فقط نیمی از موش های تغذیه شده با ۶-gingerol مبتلا به این تومورها شدند.
نکته جالب توجه اینکه، از بین موش های که تحت تغذیه با ترکیب این دو ماده قرار گرفته بودند، فقط ۲۰ درصد مبتلا به سرطانشدند.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz