
کارامل ماکیاتو نوشیدنی گرمی است که برپایه اسپرسو تهیه میشود. شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید ماکیاتو به زبان ایتالیایی به معنی «علامت زده شده» است. لاته ماکیاتو ترکیبی از شیر (steamed milk) و مقداری اسپرسو ترکیب شده است. معمولا آنرا در سه اندازه ۲۳۵ – ۳۵۵ – ۴۷۰ میلیگرم و در فنجان بزرگ و یا ماگ سرو میکنند. اصولا حدود سه چهارم ماگ را شیر در نظر میگیرند و از همین رو شاید طعم غالب با اسپرسو نباشد. همچنین معمولا روی نوشیدنی را با سیروپ کارامل مارکدار میکنند.
دو تصویر پایینی را از وبسایت استارباکس برداشتهایم، سرو این نوشیدنی در استارباکس را در بخش پایینی ببینید.
همین نوشیدنی در فصلهای گرم به صورت سرد و با عنوان Iced Caramel Macchiato تهیه میکنند که به زودی و در بخش نوشیدنیهای سرد آنرا به صورت جداگانه معرفی خواهیم کرد.
روی دستگاههای تمام اتوماتیک و خانگی اسپرسو ساز جدید، تهیه کارامل ماکیاتو به عنوان یکی از آپشنهای دستگاه در نظر گرفته شده است.
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد