
ممکن است نیاز پیدا کنید که یک کیک را نصف کنید. مثلا وقتی می خواهید آن را با خامه یا هر چیز دیگری تزئین کنید و لابه لای کیک از آن مواد قرار دهید. نصف کردن یک کیک دایره شکل با چاقو ممکن است کار خیلی سختی باشد و مهارت زیادی نیاز داشته باشد؛ اما برای شما که می خواهید گاهی در خانه این کار را انجام دهید راه ساده و دقیقی به کمک خلال دندان و نخ دندان وجود دارد که در این چگونه آن را بیان کردیم.
۱
همان طور که در تصویر نشان داده شده است خلال دندان ها را دور تا دور نیمه کیک در آن فرو کنید.
۲
نخ دندان را دور تا دور کیک روی خلال دندان ها قرار دهید. اگر شما یک کیک اسفنجی را نصف می کنید می توانید به کمک یک چاقوی دندانه دار در محل هایی که نخ قرار می گیرد برش ایجاد کنید تا نخ در آن برش ها قرار گرفته و تکان نخورد.
۳
وقتی نخ دندان به طور کامل دور کیک را گرفت، آن را ببرید و دو طرف نخ را در هر دست بگیرید. دو انتهای نخ را از هر طرف به هم نزدیک کنید (مانند گره زدن) تا کمک کم حلقه نخ را در کیک جلو ببرید. کم کم نخ را از هر سمت جلو ببرید این کار به برش سریع تر کمک خواهد کرد.
۴
حالا شما دو لایه کیک دارید.
لایه بالایی را به کمک مقوا یا ورق پخت (baking sheet) بردارید و کنار بگذارید.
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد