چگونه چای زنجبیل و پرتقال درست کنیم

زنجبیل ریشه ای ست که از آن ادویه ای خوش طعم درست می کنند و از آن در تهیه انواع شیرینی و نان و دسر بهره می گیرند. طبع این ادویه گرم است و برای درمان بیماری ها نیز نافع است؛ اما می خواهیم در این چگونه طرز تهیه چای زنجبیل و پرتقال را که برای گلودرد عالی است و دوستداران زنجبیل آن را خواهند پسندید، داریم. تهیه این چای نهایتا 20 دقیقه از وقت تان را خواهد گرفت.

مواد لازم

ریشه زنجبیل تازه حدود ۱۰ سانت
آب ۲ پیمانه
آب پرتقال ۲ پیمانه
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
۲

چگونه چای زنجبیل و پرتقال درست کنیم
ریشه زنجبیل را پوست کنده و قطعه قطعه کنید. سپس آن ها را در یک قابلمه با دو فنجان آب بجوشانید.

۳

چگونه چای زنجبیل و پرتقال درست کنیم
می توانید تکه های زنجبیل را از آب خارج کنید یا به همان حالت ادامه دهید.

۴

چگونه چای زنجبیل و پرتقال درست کنیم
آب پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید.

۵

چگونه چای زنجبیل و پرتقال درست کنیم
آبلیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید.

۶

چگونه چای زنجبیل و پرتقال درست کنیم
عسل را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

نکات و هشدارها

چای شما باید به رنگ زرد، طلایی یا نارنجی خوشرنگی درآید.
اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz