چگونه پودینگ شکلات درست کنیم

پودینگ شکلات دسری است که سریعا آماده می شود و به لحاظ بصری با تزئین توت فرنگی و خامه جای هیچ نقصی در میز دسر باقی نمی گذارد. اگر از طرفداران سرسخت شکلات و دسر هستید، حتما این دستور را دنبال کنید.

۱

چگونه پودینگ شکلات درست کنیممواد لازم: ۴/۱ فنجان پودر کاکائو شیرین نشده، ۳ قاشق غذاخوری آرد ذرت، ¾ فنجان شکر دانه ریز، ۱ قاشق چای خوری نمک، ۳ عدد تخم مرغ بزرگ، ½ فنجان خامه سنگین، ۲ فنجان شیر کامل، ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، چیپس شکلات نیمه شیرین

۲

چگونه پودینگ شکلات درست کنیمدر یک کاسه ی بزرگ پودر کاکائو، آرد ذرت، شکر، نمک و تخم مرغ را هم بزنید و آن را کنار بگذارید.

۳

چگونه پودینگ شکلات درست کنیمدر یک ماهی تابه، شیر و خامه را فقط تا زمانی که شروع به حباب دادن در اطراف لبه ی ظرف کرد، حرارت دهید.

۴

چگونه پودینگ شکلات درست کنیمشیر را با مخلوط پودر کاکائو به خوبی ترکیب کنید.

۵

چگونه پودینگ شکلات درست کنیممواد را به ماهی تابه برگردانید، چیپس شکلات و وانیل را به آن اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه حرارت دهید تا مواد غلیظ شوند.

۶

چگونه پودینگ شکلات درست کنیمظرف را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. برای اینکه روی پودینگ شما لایه ی ضخیمی بسته نشود، روی آن را با سلفون یا پلاستیک ببندید. پس از سرد شدن دسر آن را در ظرف های پذیرایی خود بریزید و تزئین کنید. برای تزئین می توانید از چیپس شکلات و انواع میوه ها از توت فرنگی تا موز استفاده کنید.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz