چگونه پای سیب زمینی پنیری درست کنیم

تا به حال پای سیب زمینی پنیری خورده اید؟ به نظر من غذایی آسان و دلپذیر است. وقتی بچه بودم مادربزرگم هر آخر هفته آن را درست می کرد و اگرچه اغلب این گونه نیستم، اما این سنت را حفظ کردم و ماهی دو بار آن را می پزم. این غذای دلپذیر، آسان، ارزان است و دستور پخت بسیار منعطفی دارد. من ترجیح می دهم آن را همراه با گوشت یا مرغ سرخ شده سرو کنم اما واقعا با هر چیزی از تخم مرغ گرفته تا سالاد خوشمزه است.

۱

چگونه پای سیب زمینی پنیری درست کنیممواد لازم: ۶ سیب زمینی شسته شده، خشک شده و نگینی شده، ۲ پیاز متوسط شسته شده و نگینی شده، ۲ قاشق غذاخوری خامه، ۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک، در دمای اتاق ۲/۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز و سیاه، یک چهارم قاشق چای خوری نمک، بسته به ذائقه، ۲۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده، آویشن تازه برای چاشنی، بسته به ذائقه
مرحله ۱: فر را در دمای ۴۰۰ درجه از قبل گرم کنید. یک قابلمه آب را همراه با کمی نمک به نقطه ی جوش برسانید. سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید و تنها تا زمانی که نرم شوند، حدود ۸ دقیقه، بپزید. آنها را خوب خشک کنید و در کاسه ی بزرگی بریزید. سپس خامه، نمک، فلفل و کره را اضافه کنید و تا زمانی که هیچ تکه ی بزرگی باقی نماند آنها را له کنید. می توانید این کار را به کمک دست یا غذاساز انجام دهید. سپس نصف پنیر را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

۲

چگونه پای سیب زمینی پنیری درست کنیممرحله ۲: مخلوط را در یک ظرف مناسب بریزید و روی آن را با کفگیر صاف کنید. بقیه ی پنیر را روی آن بریزید و ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که پنیرها آب شوند و حباب بزنند در فر قرار دهید.

 

۳

چگونه پای سیب زمینی پنیری درست کنیممرحله ۳: حاصل کار را برش دهید و گرم نوش جان کنید.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz