چگونه نوشیدنی موهیتو درست کنیم

موهیتو یکی از بهترین نوشیدنی های فصل تابستان است، البته در طول سال هم می توان از آن لذت برد و تقریبا همان شربت آبلیموی ایرانی است. موهیتو بخاطر مزه ی خفیف و خوشایندی که دارد، خیلی زود تبدیل به نوشیدنی تمام رستوران ها و کافه ها در غرب شد. اگر دنبال طعم جدیدی از شربت سنتی مان هستید تا آن را در یک دور همی شاد و دوستانه سرو کنید، همین نوشیدنی است.

 

۱

یک شاخه کوچک نعناع را پر پر کرده و با یک چنگال درون لیوان بیاندازید. حتی می توانید داخل لیوان را پر از نعناع کنید.

۲

۳ قاشق غذاخوری آب لیمو و ۲ قاشق غذاخوری شکر درون لیوان بریزید. شکر باید شکر سرخ (قند نیشکر) باشد. با قاشق، محتویات را چند ثانیه هم بزنید.

۳

لیوان را با یخ پر کنید. با قاشق یا هر همزن دیگری، محتویات را مخلوط کنید.

۴

سودا باید قبل از اینکه به لیوان ریخته شود، خنک باشد. سودا را ریخته و لیوان را پر کنید.

۵

یک برش لیمو به لبه ی لیوان اضافه کنید، به همراه تعدادی نعناع.

نکات و هشدارها

سعی کنید زیاد نعناع نریزید، چون طعم نوشیدنی را از بین می برد.

یادتان باشد، شکری که استفاده می کنید حتماً شکر سرخ باشد، نه شکر سفید.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz