چگونه مرغ سوخاری بپزیم

جای تعجب ندارد که تقریبا همه عاشق مرغ سوخاری هستند. گوشت آبدار، ترد و سرخ شده ی آن در روغن هر کسی را به هوس می اندازد. اما برای خوردن مرغ سوخاری لازم نیست حتما از بیرون سفارش دهید. برای اینکه عطر مرغ سوخاری خانه ی شما را در برگیرد تنها مراحل این چگونه را دنبال کنید.

۱

مواد لازم: مرغ تکه شده به تعداد لازم،۲ قاشق غذا خوری نمک، ۲ فنجان شیر کره ای، ۲ عدد تخم مرغ بزرگ، آرد ذرت ۱ قاشق غذا خوری، پاپریکا ۱ قاشق چای خوری، پودر سیر ۱ قاشق چای خوری، پودر فلفل قرمز۲ قاشق چای خوری، ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه، روغن برای سرخ کردن

۲

مرغ ها را در کاسه ای بریزید، روی آنها نمک بپاشید و به مدت ۲ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

۳

تمام مواد خیس را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ شیر و تخم مرغ را هم بزنید.

۴

مواد خشک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه ی بزرگ آرد، آرد ذرت، فلفل قرمز، پاپریکا، شکر قهوه ای، فلفل سیاه و ۱ قاشق چای خوری نمک را با هم مخلوط کنید.

۵

مرغ را در ظرف شیر و تخم مرغ بزنید. سپس در مواد خشک بغلتانید تا کاملا به آن آغشته شود. سپس مجددا مرغ را در شیر بزنید و در آخر یک بار دیگر در مواد خشک بغلتانید. با این کار مرغ شما ترد تر می شود.

۶

مرغ های آرد زده شده را روی سینی فر قرار دهید و اجازه دهید پوشش آردی حدود ۱۵ دقیقه روی آن بماند.

۷

در یک قابلمه یا سرخ کن گود مقدار زیادی روغن بریزید. پس از انکه کاملا داغ شد، مرغ را در روغن سرخ کنید. پس از اینکه مرغ ها سرخ شدند، آنها را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافی ان گرفته شود.

اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz