چگونه فلافل درست کنیم

خیلی وقتها پیش آمده که در خیابان از کنار یک فلافل فروشی رد شدید و دلتان خواسته یک ساندویچ فلافل بخورید اما با دیدن وضعیت غیر بهداشتی آنجا منصرف شدید. در این چگونه طرز تهیه فلافل لبنانی را برای شما آموزش می دهیم تا بتوانید در خانه یک ساندویچ فلافل خوشمزه درست کنید.

۱

مواد لازم:
نخود ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری یا گشنیز یک دسته

۲

نخود را از دو روز قبل با مقداری زیره خیس کنید و هر چند ساعت یکبار آب آنرا عوض کنید تا لیز نشود. سپس آنرا بپزید و در حالیکه داغ است همراه با پیاز چرخ کنید و نمک و فلفل و ادویه های دلخواه دیگر را هم به آن اضافه کنید. ادویه فلافل در بازار به صورت آماده فروخته می شود که طعم ادویه شما را به ادویه های بازاری شبیه تر می کند.

۳

یک ظرف گود و کوچک انتخاب کنید و مقدار زیادی روغن در آن بریزید. برای سرخ کردن اگر از قالبهای آماده استفاده کنید فلافل شما ظاهر بهتر و مرتب تری خواهد داشت. فلافلها را در روغن سرخ کنید و هنگامیکه رنگ آنها سرخ شد از روغن خارج کنید و در دستمال روغن گیر قرار دهید.

نکات و هشدارها

در فلافل از تخم مرغ استفاده نکنید.
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz