چگونه سوپ مارچوبه کرم دار درست کنیم

سوپ مارچوبه کرم دار یک پیش غذا یا ناهار عالی است و می توان آن را با مارچوبه سبز یا سفید درست کرد. این سوپ با نان ترد و گرم خوشمزه می شود و مهمانان تان خیلی از آن خوششان خواهد آمد. (مقدار مواد برای 4 نفر است و پخت و آماده کردن آن 30 دقیقه طول می کشد.)

۱

مواد لازم

ساقه مارچوبه حدود ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
کره به مقدار دلخواه
روغن زیتون ۲ قاشق چایخوری
خامه غلیظ ۱۵۰ میلی لیتر
سیر ۱ حبه
سبزیجات تازه
(مثل پیازچه، ریحان یا جعفری خرد شده)
یک مشت
استاک سبزیجات ۷۵۰ میلی لیتر
آب لیموی تازه نصف ۱ عدد
سیب زمینی خرد شده، به صورت مکعبی
در ابعاد ۱ سانت، به همراه پیاز اضافه شود.
(اختیاری، برای غلیظ شدن سوپ)
۲

چگونه سوپ مارچوبه کرم دار درست کنیم
ساقه مارچوبه را به طور کامل بشویید تا مطمئن شوید از هر گونه شن و سنگ ریزه پاک شده است.

۳

چگونه سوپ مارچوبه کرم دار درست کنیم
پیاز را پوست بکنید و تقریبا ریز خرد کنید. سپس سیر را پوست بکنید و خرد کنید.

۴

چگونه سوپ مارچوبه کرم دار درست کنیم
کره را به همراه روغن زیتون در یک ماهیتابه بزرگ ذوب کنید. (این کار باعث می شود کره نسوزد) پیاز و سیر را در روغن به آرامی و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید.

۵

چگونه سوپ مارچوبه کرم دار درست کنیم
ساقه مارچوبه را به اندازه های ۱۲ سانتی قطعه قطعه کنید و به ماهیتابه اضافه کنید و سرخ کردن مواد را به مدت ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید.

۶

چگونه سوپ مارچوبه کرم دار درست کنیم
استاک را اضافه کنید. در ماهیتابه را بگذارید و حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزد تا مارچوبه ها نرم شوند.

۷

چگونه سوپ مارچوبه کرم دار درست کنیم
اگر می خواهید سوپ تان نرم و یکدست باشد، آن را از صافی رد کنید.

۸

چگونه سوپ مارچوبه کرم دار درست کنیم
آب لیمو و سبزی را به سوپ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. با نمک و فلفل به سوپ طعم و مزه دهید، سپس خامه را اضافه کنید و قبل از سرو کردن دوباره آن را گرم کنید.

نکات و هشدارها

سبزیجات مورد علاقه خود را امتحان کنید. نترسید از اینکه طعم آنها با سوپ جور در نیاید.
مواد غذایی ارگانیک طعم خیلی بهتری به سوپ تان می دهند.
سوپ با نان ترد طعم عالی ای پیدا می کند. کمی آن را در فر گرم کنید، سپس مقداری کره ذوب شده روی آن بمالید.
دست هایتان و مارچوبه ها را قبل از استفاده از آنها بشویید تا هر گونه میکروب مضر و آفت کش را از بین ببرید.
سوپ داغ است. به یاد داشته باشید که برای جلوگیری از سوختن زبان تان، موقع سرو، فقط کمی آن را گرم کنید.
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz