چگونه از رب گوجه استفاده و نگهداری کنیم

گوجه فرنگی یکی از منابع طبیعی ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که برای سلامت بدن ضروری هستند. رب گوجه یکی از سالم‌ترین فرآورده‌هایی است که از پخت و تغلیظ گوجه‌فرنگی‌های رسیده به دست می‌آید. با مصرف این رب از خواص سلامتی آن مثل، خاصیت ضد سرطان، تقویت قلب و عروق، خون‌سازی، سلامت پوست و ... نیز بهره‌مند خواهید شد. هر یک از روش‌های نگهداری و مصرف این چگونه می‌تواند به سلامت غذایی شما کمک کند.

۱

چگونه از رب گوجه استفاده و نگهداری کنیمرب گوجه‌فرنگی در پخت و پز غذاهای گوشتی نه تنها به غلظت آب غذا کمک می‌کند، که بوی چربی گوشت قرمز یا مرغ را هم می‌گیرد. حتی برای غذاهای گوشتی که آبکی نیستند، سرخ کردن مقداری رب گوجه و تفت دادن گوشت در آن عطر و شکل غذا را بهتر می‌کند.

۲

چگونه از رب گوجه استفاده و نگهداری کنیمرب گوجه فرنگی برای استفاده در انواع سوپ هم گزینه مناسبی است. یک قاشق غذاخوری از رب گوجه فرنگی هم عطر و رنگ غذا را بهتر می‌کند و هم به آن غلظت خوبی می‌دهد و دیگر برای غلیظ کردن سوپ نیازی به مصرف مواد نشاسته‌دار نخواهید داشت.

۳

چگونه از رب گوجه استفاده و نگهداری کنیمبا استفاده از این رب می‌توانید سس‌هایی مثل کچاپ، سالسا و … را در خانه درست کنید و برای مدت طولانی از آن استفاده کنید. با ترکیب مواد تازه، سس‌های جدیدی خواهید ساخت که با غذا و ذائقه‌تان سازگاری بیشتری دارد. مثلا سس سیر و جعفری در کنار غذاهای گوشتی مثل کتلت‌ها به تنوع غذایی و سلامتی غذاهایتان کمک خواهد کرد.

۴

چگونه از رب گوجه استفاده و نگهداری کنیمرب گوجه فرنگی در مخلوط‌پلوهایی مثل استانبولی یا لوبیاپلو عطر و طعم غذا را بیشتر می‌کند. می‌توانید برای ایجاد تنوع ته‌چینی از برنج قرمز را با استفاده از رب گوجه درست کنید.

اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz