موکای سرد شکلات و قهوه

بدون اینکه هر روز پول تان را در کافی شاپ خرج کنید، ولع تان را برای خوردن مخلوط موکای سرد، با درست کردن آن در منزل ارضا کنید. این کار کمی طول می کشد اما در عوض می توانید آن را به راحتی به صورت دلخواه تان تغییر دهید. به علاوه می توانید نسبت قهوه به شکلات آن را هم مطابق میل خود تغییر دهید؛ این که بدون کافئین باشد یا نه و تاپینگ روی آن هم به دلخواه خودتان باشد.

۱

مواد لازم
قهوه
– مخلوط کن
– پودر شکر
– پودر مالت شده شکلات
– یخ
– خامه زده شده (اختیاری)
– اسپرینکل شکلاتی یا پودر شکلات (اختیاری)

۲

یک فنجان قهوه double-strength یا اسپرسو درست کنید. صبر کنید تا قهوه به دمای اتاق -یا خنک تر از آن- برسد. اگر دوست دارید می توانید قهوه را به مقدار زیاد درست کنید و مابقی آن را در یخچال نگهداری کنید.

۳

به اندازه ۱ فنجان قهوه سرد شده، ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر، ۲ تا ۳ قاشق چایخوری پودر مالت شده شکلات و ۳ قالب یخ را داخل مخلوط کن بریزید.

۴

مواد را به طور کامل مخلوط کنید و داخل یک لیوان سرد بریزید. روی آن را با خامه زده شده و اسپرینکل شکلاتی (دلخواه) تزئین کنید.

اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz