موز را بهتر بشناسید

این میوه حاوی پتاسیم فراوان است که در کاهش سطح فشارخون، تصلب شرائین و سکته مغزی نقش شایانی دارد.

مطالعات نشان میدهد اسید آمینه تریپتوفان موز در پیشگیری از بروز سرطان بسیار موثر است.

دکتر یعقوب قنواتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اسید آمینه تریپتوفان موجود در موز، ضمن کاهش افسردگی و بهبود خلق و خو در کاهش سطح استرس و بروز بیماریهایی مثل سرطان بسیار موثر است.

این متخصص خاطرنشان کرد: به گفته محققان، مطالعات جدید نشان داد احتمال ابتلا به سرطان کلیه تا حد زیادی با مصرف مکرر سبزی‌جات و میوه‌ها به ویژه موز کاهش می‌یابد.

قنواتی یاد آور شد: زنانی که ۶ – ۴ بار در هفته، موز می‌خورند تا ۵۰ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری مذکور قرار می‌گیرند.

وی اظهار داشت: منیزیم و اسید فولیک موز موجب رشد بافتهای بدن، توازن املاح و مایعات و تقویت ماهیچه‌های قلب می‌شوند.

این متخصص رژیم درمانی تصریح کرد: همچنین این میوه سرشار از مواد نشاسته و قندی است که موجب آرامش می‌شود و توصیه شده زنان باردار و بیماران در دوره نقاهت، هفته‌ای ۶ موز مصرف کنند.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz