منابع خوشمزه فیبر

فیبرهای غذایی علاوه بر این که احساس سیری را در شما افزایش می‌دهد، منبع بسیار خوبی برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی، دیابت و چاقی هستند.

منابع غذایی حاوی فیبر بسیار متنوع هستند و اما بیشترین میزان فیبر در سبزی‌جات، میوه‌ها و دانه‌ها است:

 

منابع غذایی فیبر

 

لوبیا: هر فنجان از آن ۱۹ گرم فیبر دارد. لوبیا در صدر فهرست حبوبات سالم است. مردان روزانه به ۳۸ گرم فیبر نیاز دارند.

تمشک: هر فنجان تمشک معادل ۸ گرم فیبر است و زنان به طور روزانه باید ۲۵ گرم فیبر دریافت کنند.

کنگر فرنگی: سه چهارم فنجان کنگر فرنگی یا یک کنگر فرنگی متوسط تقریبا ۱۰ گرم فیبر دارد.

عدس: عدس دارای منگنز، آهن، پروتئین، فسفر، تریپتوفان، فولات، مس، پتاسیم، ویتامین B1 است و ۱۰۰ گرم آن ۱۵٫۶۴ گرم فیبر دارد که موجب هضم غذا می‌‌شود.

گلابی: همراه با سیب، خرما، پرتقال، و برخی میوه‌های دیگر سرشار از فیبر هستند. این نوع فیبرها منجر به کاهش سطح کلسترول می‌شوند. یک گلابی متوسط تقریبا ۵۵ گرم فیبر دارد. البته اگر با پوست خورده شود.

سیب زمینی شیرین: هر یک عدد سیب زمینی شیرین پخته شده ۵ گرم فیبر دارد.

جو: بلغور جوی دو سر و سبوس جو حاوی بتاگلوکان است که نشان داده شده به کاهش کلسترول و خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک می‌کند. یک فنجان بلغور جوی دو سر ۴۴ گرم فیبر دارد.

بادام: در میان آجیل‌ها، بادام غنی‌ترین منبع فیبر است و یک میان وعده بسیار مفید محسوب می‌شود. یک اونس بادام ۳٫۵ گرم فیبر دارد.

زیتون سیاه: زیتون سیاه طعم متفاوتی نسبت به زیتون سبز دارد اما از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی ندارد البته زیتون سیاه نسبت به زیتون سبز روغنی ‌تر است. زیتون‌های سیاه طبیعی که به صورت صنعتی سیاه نشده ‌اند، ارزش غذایی بالایی دارند و به هضم غذا کمک می ‌کنند؛ ۱۰۰ گرم این میوه کوچک دارای ۱۲٫۲ گرم فیبر است.

گردو: در گردو  میزان زیادی آنتی ‌اکسیدان وجود دارد و یک منبع مهم فیبر محسوب می شود . در هر ۱۰۰ گرم گردو ۹٫۵ گرم فیبر وجود دارد.

اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz

لینک های ویژه | بک لینک شما در اینجا
  • هاست دانلود ایران
  • خرید هاست
  • هاست دانلود
  • هاست ایران
  • کوتاه کننده لینک