مرغ کاری و نارگیل

مواد لازم:

روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری

کاری : ۲/۱ قاشق غذاخوری

زیره سبز : نصف قاشق چایخوری

سینه مرغ : ۲۰۰ گرم بدون استخوان و بدون پوست بصورت برش های نواری

سیب : ۱ سیب بزرگ

لوبیا سبز :   ۱۰۰ گرم

شیر نارگیل: ۱۲۵ ml شیر نارگیل لایت

جو پخته شده یا برنج قهوه ای: ۳۰۰ گرم

فلفل قرمز: نصف یک فلفل

جوانه گشنیز: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

۱-      روغن زیتون را در یک مایتابه نچسب بر روی حرارت ملایم قرار دهید. پودر کاری و زیره را به مدت ۱۰ ثانیه ر روغن تفت دهید.

۲-   مرغ، سیب و لوبیا سبز را اضافه نمایید. به مدت ۱ دقیقه آن را تفت دهید تا با کاری آغشته شود. و کمی هم سرخ شوند. شیر نارگیل را بیفزایید. پس از بجوش آمدن بمدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا مرغ پخته شود و سس غلیظ شود.

پس از آماده شدن می توان کمی فلفل تند به آن زده و با جوانه های گشنیز تزئین نموده سپس با جو پخته شده و یا برنج قهوه ای آن را سرو نموده و نوش جان کنید.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz