مربای پوست پرتقال

مربای پوست پرتقال

 

پوست پرتقال ۱ کیلوگرم  .  شکر ۴ لیوان  .  آب ۳ لیوان  .  آبلیمو ۱ قاشق چایخوری  .  خلال چوبی مقدار لازم

 

مربای پرتقال

 

طرز تهیه : پوست پرتقال را به صورت هلالی برش بزنید سپس تمیز کنید ( با چاقو مقداری از گوشت سفید پوست پرتقال را جدا کنید تا پوست پرتقال نازک شود ) ، پوست های پرتقال را رول کنید و با خلال چوبی محکم نمایید.

 

برای از بین بردن تلخی پوست پرتقال قابلمه ای را از اب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پوست های پرتقال را داخل اب در حال جوش بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید بجوشد سپس داخل آبکش بریزید و با اب سرد آبکشی کنید ( این کار را ۳ بار تکرار کنید ) ، پس از اینکه ۳ بار شوک وارد کردیدپوست های پرتقال را داخل ظرفی پر از آب سرد بریزید و ۱۱ ساعت کناری قرار دهید.

 

مربای پرتقال

 

پس از ۱ ساعت پوست های پرتقال را ابکشی کنید ، شکر و ۳ لیوان آب و آبلیمو را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و شکر حل شود سپس پوست های پرتقال را داخل شیره بریزید و با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود.

 

مربای پوست پرتقال آماده را در ظرف دربسته بریزید و دخل یخچال قرار دهید تا خنک شود ، همچنین میتوانید پرتقال را با پوستش حلقه حلقه کنید و به همین صورت مربای پرتقال را آماده نمایید.

اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz

لینک های ویژه | بک لینک شما در اینجا
  • هاست دانلود ایران
  • خرید هاست
  • هاست دانلود
  • هاست ایران
  • کوتاه کننده لینک