مربای پرتقال کامکوات

 

مربای کامکوات

 

پرتقال زینتی کامکوات ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلوگرم  .  آب ۳ لیوان  .  آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

 

کامکوات میوه ای زینتی با طعم و ظاهر پرتقال اما بسیار کوچک است که با پوست مصرف میشود ، در این پست کامکوات خوش طعم تبدیل به مربایی خوشمزه خواهد شد که میتوانید بهمراه چای عصر سرو کنید.

 

مربای پرتقال ریز

 

طرز تهیه : کامکوات ها را بشویید و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.

 

داخل قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، کامکوات ها را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید بجوشد سپس با آب سرد آبکشی کنید ( این کار را ۳ بار انجام دهید ) ، کامکوات ها را پس از ۳ بار شوک دادن داخل ظرفی پر از آب سرد بریزید و ۱ ساعت کناری قرار دهید.

 

مربای پرتقال ریز

 

داخل قابلمه شکر و ۳ لیوان اب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، هم بزنید تا شکر حل شود سپس آبلیمو و کامکوات ها را اضافه و حرارت را کم کنید و حدود ۱ ساعت اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود.

 

پس از اماده شدن کامکوات ها را از روی حرارت بردارید و روی قابلمه را با  پارچه ای بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت کناری قرار دهید سپس داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک و اماده سرو شود.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz

لینک های ویژه | بک لینک شما در اینجا
  • هاست دانلود ایران
  • خرید هاست
  • هاست دانلود
  • هاست ایران
  • کوتاه کننده لینک