
آموزش طبخ ماست و لبو :
لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسیدفولیک، باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد. لبو دارای مقادیر فراوان آهن در کنار ویتامین ((ث)) و اسید فولیک است که از بروز کم خونی در افراد بویژه دختران جوان ممانعت می کند.ماست از رشد باکتری ها در دستگاه گوارش جلوگیری می کند. کلسیم ماست بالاست . هم برای پوکی استخوان مفید است و هم از رشد باکتری ها در روده جلوگیری می کند . برای درمان اسهال مفید است و همین طور برای آلرژی ها و التهابات پوستی . بهتر است از ماست کم چرب استفاده کنید .
خواص ماست و لبو :
چغنر گرم و خشک است و ماست سرد و تر.
- لبو را داخل کاسه با رنده درشت رنده کنید .
- نمک را به آن اضافه کنید .
- ماست را بریزید و مخلوط کنید .
- می توانید روی آن را با لبوی قالب زده شده تزیین کنید .
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد