مارمالاد کدو حلوایی

مارمالاد کدو حلوایی

 

کدو حلوایی رنده شده ۱ لیوان  .  پودر قند ۱/۲ لیوان  .  کره ۳ قاشق غذاخوری

پودر هل ۱/۸ قاشق چایخوری  .  آب ۱/۳ لیوان  .  آبلیمو ۱/۲ قاشق چایخوری

 

مارمالاد

 

طرز تهیه : کدو حلوایی را پوست بکنید و رنده کنید ، داخل ماهیتابه ۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کدو حلوایی رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب کدو کشیده شده و نرم شود.

 

پس از نرم شدن کدو حلوایی پودر قند و آب را اضافه کنید ، تفت دهید تا آب کدو بخار شود ( در این مرحله کدو شفاف میشود ).

 

مارمالاد

 

پس از شفاف شدن کدو پودر هل ، ۱ قاشق غذاخوری کره و آبلیمو را اضافه کنید ( در صورت تمایل میتوانید مقداری بادام زمینی یا گردوی بو داده داخل این مارمالاد استفاده کنید ) ؛ سریع هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.

 

نکته ها :  برای خوشرنگ تر شدن این مارمالاد میتوانید از مقداری زعفران یا رنگ خوراکی استفاده کنید.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz