مارمالاد توت فرنگی

توت فرنگی ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلوگرم  .  ژلاتین ۶ ورق

 

 

طرز تهیه : ابتدا توت فرنگی ها را بشوئید سپس ریز خرد کنید ؛ شکر را روی توت فرنگی های خرد شده بریزید و به مدت ۳ ساعت استراحت دهید.

 

 

پس از مدت زمان لازم مخلوط توت فرنگی و شکر را همراه با چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید ، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا قوام بیاید ، در این مدت چند بار کف روی مربا را بگیرید.

 

 

پس از قوام آمدن مربا باید ورقه های ژلاتین را در کمی آب جوش حل کرده و به مایه اضافه کرده و مخلوط کنید ، پس از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

 

چنانچه ورقه ژلاتین در دسترس ندارید میتوانید برای تهیه مارمالاد مربا را غلیظ تر بردارید و در انتهای کار ۲ قاشق غذاخوری ابلیمو اضافه کنید.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz