لوبیا و تخم مرغ جایگزینی برای گوشت قرمز و سفید

به گزارش صفحه ایران ، می‌توان منابع گیاهی پروتئین مانند لوبیا، نخود، عدس و سویا را به غذا افزود و آنها را جایگزین گوشت قرمز، طیور و ماهی نمود. این غذاها حاوی کربوهیدرات‌های پیچیده بوده و نسبت به محصولات حیوانی نظیرگوشت چربی اشباع و کلسترول کمتری دارند.
تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین‌های B و آهن است و چربی اشباع و چربی کلی اندکی دارد. البته تخم مرغ غنی از کلسترول می‌باشد. یک تخم‌مرغ کامل سه‌ چهارم میزان مجاز مصرفی کلسترول روزانه را دارد. در نتیجه اگر از یک تخم‌مرغ کامل (سفیده و زرده) استفاده کردید، سعی کنید مصرف منابع دیگر کلسترول را کاهش دهید (گوشت قرمز، طیور و محصولات لبنی تمام چرب). مصرف زرده تخم‌مرغ را در صورت امکان محدود کنید، چرا که کلسترول در زرده ‌تخم ‌مرغ قرار دارد. اگر مبتلا به بیماری قلبی هستید یا از این لحاظ در معرض خطر بالایی قرار دارید، هفته‌ای بیش از دو تخم‌مرغ مصرف نکنید و از جایگزین‌های تخم‌مرغ یا سفیده آن استفاده نمایید. غذاهایی مانند بیسکویت و کیک نیز حاوی تخم‌مرغ می‌باشند در نتیجه مقدار تخم‌مرغ مصرف شده از این طریق را نیز در نظر بگیرید تا هفته‌ای به بیش از ۳ عدد نرسد.
مصرف روزانه سایر منابع پروتئینی:
مصرف یک واحد غذایی بنشن (مانند لوبیا خشک) معادل ۵۶ گرم گوشت قرمز، طیور یا ماهی است. مصرف میزان متوسطی از تخم مرغ و تنقلات باید جزیی از رژیم غذایی باشند.
یک واحد غذایی از بنشن‌ها (معادل ۵۶ گرم گوشت قرمز) عبارت است از:
• ۱ فنجان نخود، لوبیا، عدس و یا سویای پخته شده.
• ۱۱۵ گرم کره بادام زمینی.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz