فواید مصرف ماء الشعیر

بسیاری از کسانی که به مصرف ماء الشعیر میپردازند از مزایای مصرف آن ناآگاهند ، ماء الشعیر یا آبجوی بدون الکل نوشیدنی ای مفید برای بدن محسوب می شود ، این نوشیدنی حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بسیاری است که فواید بسیاری برای بدن دارند.

 

تا به حال مطالعات بسیاری نشان داده اند آبجو توان پیشگیری از رشد سلول های سرطانی را دارد ، در سال ۲۰۰۵ در مطالعاتی که توسط یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه اوکایاما در ژاپن انجام شد تعدادی موش آزمایشگاهی در معرض مواد شیمیایی سرطان زا قرار گرفتند که برخی از آنها با آب و بقیه با آبجوی بدون الکل تغذیه شدند ، در نتایج بدست آمده مشخص شد موش هایی که با آبجو سیراب شده بودند نسبت به بقیه موش ها تا ۸۵ درصد در برابر آسیب های کبد ، کلیه و ریه مقاومت بیشتری نشان دادند.

 

محققان این دانشگاه دلیل بروز مقاومت بیشتر برخی موش ها را با ترکیبات خاص آبجو مرتبط می دانستند ، ترکیباتی که مانع رسیدن سلول های سرطانی به بافت های سالم بدن می شود اما به اعتقاد دکتر کوبایاشی نتایج این مطالعه دلیلی بر اثر مشابه در آبجوهای الکل دار نیست.

 

در سال ۲۰۰۹ مطالعه ای در رابطه با فواید مصرف آبجوی بدون الکل در نشریه های علمی منتشر شد ، در این تحقیق میزان مقداری ماء الشعیر برای مدت ۴۵ روز به رژیم غذایی روزانه ۲۹ راهبه اسپانیایی اضافه شد ، در طی ۴۵ روز راهبه ها فعالیت روزانه خود را طبق روال قبل انجام میدادند و هیچ عارضه و مشکلی از سمت آنها گزارش نشد ، همچنین پس از اتمام دوره آزمایش نتیجه آزمایش خون از راهبه ها نشان داد که سطح آنتی اکسیدان در خون آنها افزایش چشمگیری داشته است.

 

آبجو نوشیدنی ای ساخته شده از تخمیر جو و مالت به همراه برخی افزودنی های خاص است که بیش از ۲۰۰۰ ماده شیمیایی را شامل میشود ، در این ترکیب پیچیده اسید فولیک ، ویتامین های گروه ب ( B1-B2-B12 ) و پلی فنل ها وجود دارند که همه برای بدن مفید هستند.

 

همچنین بر طبق مطالعات انجام شده توسط انجمن قلب آمریکا مصرف یک آبجوی الکلی در روز منجر به بروز مشکلات قلبی در افراد میشود و این در حالی است که مصرف ماء الشعیر بدون الکل علاوه بر رساندن آنتی اکسیدان های مفید و ضد سرطان منجر به حذف خطرات مصرف الکل در آبجوهای معمولی و کاهش فشار خون و احتمال بیماری های قلبی در آینده نیز می گردد ، به علاوه، ماء الشعیر به دفع سنگ کلیه و ضدعفونی دستگاه گوارش نیز کمک میکند.

 

به هر حال حتی اگر طعم و مزه مطبوع آبجوی بدون الکل در برابر آبجوهای الکل دار نیز در نظر گرفته نشود مشخص است که تاثیر مصرف ماء الشعیر بر افراد می تواند علاوه بر سلامتی عاملی برای افزایش توان مقابله با بیماری ها نیز به حساب آید.

 

مصرف نوشابه های الکلی در برخی کشورهای غربی عامل اصلی بروز یا پیشرفت ۶ درصد تمامی سرطان ها است و این در حالی است که مصرف آبجوی بدون الکل نتیجه ای برعکس داشته و علاوه بر خاصیت ضد سرطان به عنوان عاملی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی نیز توصیه میشود.

 

اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz