غذای پاییزی ژاپنی‌ها

> پاییز هر سال ژاپنی‌ها افزون بر لذت بردن از قدم‌زدن روی برگ‌های خشک تعدادی از آنها را سرخ می‌کنند و می‌خورند.

آنها برگ‌ خشك افرا را نمك‌سود كرده و سپس به كره و آرد آغشته و به همراه شكر تا بيش از ۲۰دقيقه سرخ مي‌كنند. اين اسنك كه فقط در اوزاكا بيش از ۱۰۰۰سال قدمت دارد اكنون به‌صورت بسته‌بندي شده نيز به فروش مي‌رسد.

اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz