
مواد لازم
- آرد ۱ لیوان
- هویج رنده شده ۱ لیوان
- انبه خرد شده ۱/۲ لیوان
- گردو خرد شده ۱/۴ لیوان
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۱/۲ لیوان
- شکر قهوه ای ۱/۴ لیوان
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
- جوش شیرین ۳/۴ قاشق چایخوری
- روغن مایع ۱/۲ لیوان
کیک هویج و گردو و انبه
طرز تهیه : فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ داخل کاسه ای شکر سفید ، شکر قهوه ای ، تخم مرغ ها ، روغن ، پودر دارچین و کمی نمک بریزید و با همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند.
آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کنید و همراه با گردوی خرد شده و هویج رنده شده به مواد دیگر اضافه نمایید ، با قاشق مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود سپس انبه های خرد شده را اضافه کنید ( دقت کنید انبه ها له نشوند ).
داخل قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل قالب بریزید ، قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد ( بسته به نوع فر دمای پخت ممکن است کمی بیشتر شود ) ، پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و برش بزنید و سرو کنید.
نکته ها : میتوانید به جای شکر قهوه ای از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید ، میتوانید هم از انبه تازه و هم از انبه یخ زده استفاده کنید.
- برای: ۱۰ نفر
- حاضر است در : دقیقه
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد