
مواد لازم
- آرد ۲ فنجان
- شکر قهوه ای ۲ فنجان
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- جوش شیرین ۲ قاشق چایخوری
- دارچین ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- روغن ۱ فنجان
- تخم مرغ ۴ عدد
- هویج رنده شده ۳ فنجان
- گردو تازه خرد شده ۱ فنجان
- خاک قند و یا گردو به دلخواه جهت تزئین
کیک هویج با شکر قهوه ای
طرز تهیه: فر را تا دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید و یک قالب مستطیلی برای کیک چرب و حاضر کنید.
یک کاسه بردارید و آرد، شکر قهوه ای، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک را خوب باهم مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند. روغن را به مخلوط آردی اضافه کنید و آن را کاملا هم بزنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی درون مخلوط بشکنید و بعد از اضافه کردن هر کدام مخلوط را خوب بهم بزنید. هویج و گردو را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.
- برای: ۶ نفر
- حاضر است در : دقیقه
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد