
مواد لازم
- تخم مرغ ۱ عدد
- شکر ۱ لیوان
- کره ۴ قاشق غذاخوری
- شیر ولرم ۱/۳ لیوان
- بیکینگ پودر یا جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
- آرد ۲ لیوان
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
- خامه عسلی ۱ لیوان
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- خامه ۳/۴ لیوان
- پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
- کره ۱۰۰ گرم
کیک ناپلئونی شکلاتی
اپلئونی شکلاتی" src="http://irancook.ir/upload/shirini/keik/cake-napeloni-chocolate-1.jpg" alt="کیک شکلاتی" width="420" height="150" />
طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن ۵ دقیقه بزنید سپس جوش شیرین ، کره و شیر ولرم را اضافه کنید و با همزن ۳ دقیقه بزنید تا مخلوط یکدست شود ( در هم زدن از دور تند همزن باید استفاده کنید ).
اپلئونی شکلاتی" src="http://irancook.ir/upload/shirini/keik/cake-napeloni-chocolate-2.jpg" alt="کیک شکلاتی" width="420" height="150" />
قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس کاسه مخلوطی که اماده کرده اید را روی حرارت بخار آب قرار دهید و ۱۰ دقیقه هم بزنید تا با حرارت بخار مواد داغ شوند.
پس از این مدت زمان کاسه را از روی حرارت بخار بردارید و بلافاصله مخلوط آرد و پودر کاکائو را که الک کرده اید اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شوند و خمیر نرمی بدست بیاید ( سرعت عمل تان بالا باشد چون در صورت سرد شدن مواد خمیر ترک خواهد خورد ).
اپلئونی شکلاتی" src="http://irancook.ir/upload/shirini/keik/cake-napeloni-chocolate-3.jpg" alt="کیک شکلاتی" width="420" height="150" />
خمیر را در حالی که هنوز گرم است شکل دهید ، خمیر را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی کاغذ روغنی با وردنه خوب پهن و نازک کنید ( هر تکه خمیر باید به اندازه یک بشقاب معمولی پهن شود ).
ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را به نوبت روی ان قرار دهید سپس داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۵ دقیقه بپزید ( تمام خمیرها را به نوبت اماده کنید ) ، کیک های اماده را کناری قرار دهید تا خنک شوند.
اپلئونی شکلاتی" src="http://irancook.ir/upload/shirini/keik/cake-napeloni-chocolate-4.jpg" alt="کیک شکلاتی" width="420" height="150" />
در مدت زمانی که کیک ها خنک میشوند میتوانید کرم مخصوص را اماده کنید ، خامه عسلی را داخل کاسه ای بریزید و کره نرم شده را به ان اضافه کنید و ۷ دقیقه با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر بزنید.
داخل کاسه ای دیگر خامه سرد و پودر قند را مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خودش را بگیرد سپس به مخلوط کرم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
اپلئونی شکلاتی" src="http://irancook.ir/upload/shirini/keik/cake-napeloni-chocolate-5.jpg" alt="کیک شکلاتی" width="420" height="150" />
پس از اینکه کیک ها خنک شدند به ترتیب با لایه های کرم کیک ها را پوشش دهید و روی هم بگذارید و کمی فشار دهید ، با بقیه کرم روی کیک را بپوشانید و با پودر کاکائو روی کیک را پوشش دهید سپس به مدت ۸ – ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس برش بزنید و سرو کنید.
نکته ها : این کیک بسیار خوش طعم و لذیذ است و مناسب برای مهمانی های خانوادگی میباشد ، میتوانید به جای پنیر ماسکارپونه از همان مقدار پنیر خامه ای استفاده کنید ، روی کیک را میتوانید به سلیقه خودتان تزیین کنید.
- برای: ۶ نفر
- حاضر است در : دقیقه
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد