
مواد لازم
- کره خرد شده ۱۸۵ گرم
- شیر ۲۵۰ میلی لیتر
- شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم
- خرما خشک درشت خرد شده ۱۴۵ گرم
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
- آرد ۳۰۰ گرم
- بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق
- تخم مرغ کمی هم زده شده ۲ عدد
کیک خرمایی
طرز تهیه: برای تهیه این کیک نیازی به همزن برقی نیست و می توانید از قاشق چوبی استفاده کنید. کره، شیر، شکر و خرما را در قابلمه باهم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شوند. هنگامیکه جوش آمد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
جوش شیرین را به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید تا مایه کیک ۱۰ دقیقه خنک شود. تخم مرغها و آرد را ریخته و هم بزنید.
کیک را به مدت ۴۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
- برای: ۴ نفر
- حاضر است در : دقیقه
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد