
مواد لازم
- تخم مرغ ۱۰ عدد
- آرد ۵ لیوان
- شکر ۳ لیوان
- آب یا شیر ۲ لیوان
- بیکینگ پودر ۳ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
کیک اسفنجی ساده
طرز تهیه : فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید ، درون کاسه ای زرده های تخم مرغ ، وانیل و شکر را بزنید تا شکر حل شود و مایعی کرمی و کشدار بدست اید.
درون کاسه ای دیگر سفیده های تخم مرغ را انقدر با همزن برقی بزنید تا حالت برفی پیدا کند و خود را بگیرد ( وقتی کاسه را برمیگردانید نریزید ).
آب یا شیر را به مخلوط زرده اضافه کنید ، سفیده ها را نیز اضافه کنید و آرام آرام مخلوط نمائید سپس قاشق قاشق مخلوط آرد و بکینگ پودری که ۳ بار الک کرده اید را افزوده و خوب مخلوط نمائید.
ته قالب کاغذ روغنی قرار دهید و مایه کیک را داخل قالب بریزید سپس درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده بودید به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه بسته به نوع فر بپزید ، پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید.
نکته ها : میتوانید نوک قاشق نمک به سفیده ها اضافه کنید سپس مخلوط کنید تا زودتر پف کنید ، از این کیک اسفنجی ساده برای تهیه کیک تولد ، انواع دسر و … میتوانید استفاده کنید.
- برای: ۸ نفر
- حاضر است در : دقیقه
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد