
مواد لازم
- پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۲۲۰ گرم
- کره ۱۱۰ گرم
- پودر شکر یا پودر قند ۳ لیوان
- پودر کاکائو ۱/۲ لیوان
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
کرم شکلاتی مخصوص
طرز تهیه : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. سپس پنیر ماسکارپونه و کره را داخل کاسه ای بریزید و ۳ دقیقه با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود.
پودر شکر و پودر کاکائو را کم کم روی مخلوط کره و پنیر الک کنید ، نمک را نیز اضافه کنید و با همزن ۱ دقیقه بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
در انتهای کار اسانس وانیل را اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و کرم را داخل یخچال استراحت دهید تا خوب سرد شود ، پس از خروج از یخچال کمی کرم شکلاتی را هم بزنید سپس استفاده کنید.
نکته : این کرم عالی و خوشمزه فرم پذیری بالایی دارد ، شل نمی شود و برای تزیین انواع شیرینی ، دسر ، تزیین کیک و … قابل استفاده است.
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد