طرز تهیه چای زنجبیل: چای زنجبیل سرد

طرز تهیه چای زنجبیل: چای زنجبیل سرد

در دو بخش قبل چای زنجبیل به شکل گرم تهیه شده و معمولا به همان صورت هم مصرف می شد اما در روش سوم تهیه چای زنجبیل که در اینجا توضیح داده شده، پس از تهیه چای، چند تکه یخ هم به آن اضافه نموده و به صورت یک نوشیدنی خنک مصرف می گردد.

مواد لازم:

  • زنجبیل تازه رنده شده – ۲ قاشق غذاخوری
  • آب – حدود ۹۴۰ میلی لیتر (کمی کمتر از یک لیتر)
  • لیمو – ۱ عدد به صورت آبلیمو
  • تکه های یخ
  • شیرین کننده (در صورت تمایل)
طرز تهیه دمنوش زنجبیل - چای زنجبیل سرد

طرز تهیه دمنوش زنجبیل – چای زنجبیل سرد

طرز تهیه:

زنجبیل تازه را شسته و پوست آن را بکنید سپس آن را رنده کنید.

حال زنجبیل رنده شده را درون به همراه حدود ۱ لیتر آب درون یک قابلمه ریخته و حرارت دهید و اینکه آب به جوش آید.

یک عدد لیمو را آب گرفته و آن را به محتوای قابلمه اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا در تمام قابلمه پخش گردد.

حال محتوای قابلمه را با عبور از صافی درون یک لیوان بریزید و چند تکه یخ هم به آن اضافه کنید.

در صورت تمایل می توانید از کمی شیرین کننده هم استفاده کنید.

چای زنجبیل سرد آماده است، نوش جان!

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz