
مواد لازم
- آب انار ۴ لیوان
- نشاسته ۸ قاشق غذاخوری
- شکر ۲ لیوان
- گلاب ۱/۲ لیوان
- کره ۵۰ گرم
مسقطی انار
طرز تهیه : نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود. سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا نشاسته خودش را بگیرد. سپس شکر را اضافه و مخلوط کنید.
پس از اینکه غلظت مواد مانند فرنی شد گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا شفاف شود. سپس کره را اضافه کنید.
مسقطی را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و پخش کنید ، قالب را در یخچال قرار دهید تا بسته شود. سپس با پودر شکر ، خلال پسته ، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کنید.
نکته : اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید.
- برای: ۴ نفر
- حاضر است در : دقیقه
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد