
مواد لازم
- شقاقل ۱ کیلو
- شکر ۱ کیلو
- هل به میزان کافی
- گلاب به میزان کافی
- آب
مربا شقاقل
طرز تهیه: شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد خیس کنید. هر روز سه بار آب آن را تعویض کنید.
پوست شقاقل را با چاقو پاک کنید. در قابلمه ی بزرگی آب را جوش بیاورید و شقاقل ها را به مدت ۱ ساعت درون آن بجوشانید. آب قابلمه را عوض کنید و مجددا ۱ ساعت دیگر بجوشانید تا خوب پخته شوند.
شقاقل ها را مجددا به مدت دو روز در آب سرد بخیسانید و هر روز سه بار آبش را عوض کنید.
یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و شکر را در آن بریزید. به میزانی که آب تقریبا ۳ سانتی متر روی شکر را بگیرد در قابلمه آب ریخته و شکر را بجوشانید.شقاقل را از آب بیرون آورده و در محلول شکر بریزید.مربا باید تقریبا ۱ ساعت و نیم الی ۲ ساعت بجوشد. در جوش های آخر هل و گلاب را اضافه کنید.
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد