
مربای شاه توت
شاه توت ۱ کیلوگرم . شکر ۱ کیلوگرم . آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه : دم شاه توت ها را جدا کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، روی شاه توت ها شکر بپاشید و ۱۲ ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا آب بیندازد.
پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود ( تا اندازه ای بپزید که شاه توت ها له نشوند ، در طول پخت کف روی مربا را با قاشق بردارید ).
پس از پخت آبلیمو را به مربا اضافه کنید ، قابلمه را کناری قرار دهید تا مربا خنک شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید ، برای تهیه شیره مربا را از صافی عبور دهید و نصف آب مربا را برای شربت کنار بگذارید.
مارمالاد شاه توت : برای تهیه مارمالاد شاه توت میتوانید از همین روش استفاده کنید با این تفاوت که توت ها را پس از شستن له کنید سپس شکر روی آن بپاشید ، در اواسط پخت ۲ قاشق چایخوری پودر ژلاتین که در آب جوش حل کرده اید و کمی اسانس وانیل به آن اضافه کنید.
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد