طرز تهیه مارمالاد هویج

مارمالاد هویج

 

هویج ۵۰۰ گرم  .  شکر ۵۰۰ گرم  .  پودر ژلاتین ۱/۲ قاشق چایخوری  .  گلاب ۱/۴ لیوان

پودر هل ۱ قاشق چایخوری  .  زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری  .  آبلیمو ۲ قاشق چایخوری

 

مربای هویج

 

طرز تهیه : هویج را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۲ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید هویج بپزد و نرم شود سپس با میکسر هویج را پوره کنید.

 

هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید ، شکر را اضافه و مخلوط کنید ، پس از اینکه مربا جا افتاد مخلوط ژلاتین و گلاب ( گلاب و پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا حل شود ) ، زعفران ، پودر هل و آبلیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

 

اجازه دهید مارمالاد خنک شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz

لینک های ویژه | بک لینک شما در اینجا
  • هاست دانلود ایران
  • خرید هاست
  • هاست دانلود
  • هاست ایران
  • کوتاه کننده لینک