طرز تهیه شیرینی اتریشی

اشترودل نوعی شیرینی خوش طعم و لذیذ است که در کشور اتریش تهیه می شود و اغلب مردم اتریشی علاقه مند به آن هستند این اشترودل با اشترودل هایی که شبیه به فست فود هستند فرق دارد و مانند یک شیرینی در مجالس و میهمانی ها می توانید از آن استفاده کنید.این شیرینی مجلسی و بسیار شکیل است پیشنهاد می کنیم آن را برای یکبار امتحان و تست کنید.
 اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می گیرد. حالا در این مطلب، نمونه جدیدی از آن را با مغز سیب و وانیل آموزش داده ایم که به جای رول شدن، درون قالب های مافین قرار داده و پخته می شوند.
مواد لازم:
برای اشترودل
  •     ۳ عدد سیب
  •     ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
  •     ۴ قاشق غذاخوری شکر
  •     نصف پیمانه بادام
  •     یک بسته خمیر شیرینی آماده
  •     خامه و آب برای بستن خمیر
  •     ۱ عدد تخم مرغ

مخلوط پودینگ وانیل

  •     ۱ بسته پودینگ وانیل
  •     ۱٫۵ پیمانه شیر کامل

برای تزئین

  •     پودر قند
طرز تهیه:
۱-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲-قالب مافین را با روغن چرب کنید.
۳-سیب ها را پوست بگیرید. ترجیحا به گونه ای این کار را انجام دهید که بتوانید از پوست اضافه سیب برای تزئین این شیرینی استفاده کنید.
۴-سیب ها را نگینی خرد کرده و درون یک کاسه بزرگ بریزید.
۵-آب لیموترش، شکر و بادام را اضافه کرده و هم بزنید.
۶-خمیر شرینی را از وسط دو نیم کرده و یکی از برش ها را با استفاده از وردنه پهن کنید تا کاملا نازک شود. سپس خمیر به دست آمده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
۷-روی سطح خمیرها یک لایه نازک خامه بمالید.
۸- نیمی از مخلوط سیب را روی هر سه لایه خمیر بریزید و یک سوم از بخش بالایی آن را خالی بگذارید. لبه های خمیرها را با کمک قلم مو و آب خیس کنید. سپس آنها را رول نمائید. دو طرف رول خمیر را با دست ببندید تا مواد از داخل آن بیرون نیایند.
۹-رول های خمیر را با استفاده از یک چاقوی تیز به دو نیم تقسیم کنید.
۱۰-بخش بسته آنها را درون قالب های از قبل چرب شده مافین بگذارید.
۱۱-همین کار را با باقی مواد تکرار کنید تا ۱۲ عدد اشترودل به دست بیاید.
۱۲-پودر پودینگ وانیل را با نیمی از شیر مخلوط کنید.
۱۳- ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از پودینگ را درون هر کدام از اشترودل ها بریزد.
۱۴- تخم مرغ را در یک پیاله هم بزنید و با قلم مو روی سطح شیرینی بمالید.
۱۵- قالب مافین را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح شیرینی ها طلایی شوند.
۱۶- پس از خارج کردن اشترودل از قالب، روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.
۱۷-برای تزئین می توانید پوست های سیب را به صورت گل رز شکل داده و در کنار بشقاب قرار دهید
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz