طرز تهیه سوپ کدوحلوایی اسپایسی

مواد لازم

  • آب مرغ ۲ و ۱/۲ فنجان
  • پوره کدو حلوایی ۴۰۰ گرم
  • پیاز خرد شده ۱/۲
  • سیر رنده شده ۱ حبه
  • ادویه کاجون ۱ قاشق چایخوری
  • خامه پرچرب ۱/۲ فنجان

سوپ کدو حلوایی اسپایسی

 

سوپ کدوحلوایی از سوپ های خوشرنگ، خوش طعم و پرطرفدار است که می توانید در فصل پاییز که کدو حلوایی به بازار می آید آنرا تهیه کنید و همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.

 

طرز تهیه: آب مرغ، پوره کدو حلوایی، پیاز خرد شده، سیر و ادویه کاجون را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانیکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه بپزید. هر ۱۵ دقیقه یک بار سوپ را هم بزنید تا خوب جا بیفتد.

 

قبل از سرو خامه را داخل سوپ بریزید و مخلوط کنید(برای جلوگیری از بریدن خامه اجازه دهید سوپ کمی خنک شود بعد خامه را اضافه کنید).

روی سوپ را می توانید با کمی خامه و جعفری، ریحان و… به سلیقه خود تزئین کنید.

 

نکته: این سوپ را می توان با کدو تنبل نیز تهیه کرد.

 

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz