
مواد لازم
- شکلات چیپسی ۲۰۰ گرم
- خامه ۱/۲ لیوان
- پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- اسانس وانیل چند قطره
- پودر قهوه فوری ۱ قاشق چایخوری
گاناش شکلاتی
طرز تهیه : پودر قند ، زرده تخم مرغ و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا نرم و کرکی شود.
خامه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا خامه شروع به حباب زدن کند سپس از روی حرارت بردارید ( دقت کنید که خامه نجوشد ) ، شکلات های چیسی و پودر قهوه فوری را به خامه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا شکلات در خامه ذوب شود.
مخلوط زرده تخم مرغ و پودر قند را به خامه شکلاتی اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه هم بزنید سپس کناری قرار دهید تا گاناش سرد شود.
نکته ها : گاناش سسی برای پوشش کیک است ، میتوانید گاناش را پس از اینکه سرد شد مستقیم روی کیک بریزید اما برای زیبایی و خوشمزه تر شدن کیک پیشنهاد میشود ابتدا کیک را با خامه فرم گرفته روکش کنید سپس گاناش را روی آن بریزید.
این دستور تهیه گاناش حرفه ای است ، در دستور ساده گاناش فقط شکلات و خامه مورد نیاز است و مقدار شکلات و خامه مساوی است ، خامه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه داغ شد شکلات را اضافه کنید و مخلوط کنید تا شکلات ذوب شود.
- حاضر است در : دقیقه
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد