طرز تهیه سس پستو

سس پستو

 

سیر ۴ حبه  .  برگ ریحان خرد شده ۲ لیوان  .  پنیر پارمزان رنده شده ۱/۲ لیوان

گردو یا بادام زمینی ۱/۲ لیوان  .  روغن زیتون ۱/۲ لیوان  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

سس ایتالیایی

 

طرز تهیه : گردوها را بزنید یا آسیاب کنید تا خوب له شوند.

 

ریحان خرد شده ، گردو ، سیر و پنیر پارمزان را داخل میکسر بریزید ، روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و بزنید ، پس از اینکه سس یکدست شد نمک و فلفل را اضافه کنید.

 

سس پستو در انواع غذاها بخصوص غذاهای ایتالیایی مانند پاستا و پیتزا کاربرد دارد.

 

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz