طرز تهیه سس پستو جعفری

در حالیکه معمولاً بیشتر از شاخ و برگ گیاهانی همچون ریحان در پِستو استفاده می شود اما جعفری نیز در جای خود می تواند پِستوی خوشمزه ای بسازد. این دستور غذای خوشمزه، آسان و مناسب برای طیف وسیعی از سس پاستا تا سس سالاد می باشد.

۱

مواد لازم برای سس پستو جعفری

بادام پوست کنده سفید ½ فنجان
جعفری تازه ۱ فنجان
سیر ریز خرد شده ۲ حبه
نمک ½ قاشق چایخوری
پنیر پارمسان رنده شده ½ فنجان
روغن زیتون ¾ فنجان
۲

چگونه پستوی جعفری درست کنیمبادام پوست کنده سفید را با استفاده از غذاساز به طور یکنواخت ریز کنید.

۳

چگونه پستوی جعفری درست کنیمجعفری، سیر، نمک و پنیر رنده شده را به مخلوط غذاساز اضافه می کنیم و مجددا آنها را خرد می کنیم تا یکدست شوند.

۴

چگونه پستوی جعفری درست کنیمسپس به تدریج روغن زیتون را داخل غذاساز می ریزیم تا بافت سس پستو مان منسجم شود.

۵

چگونه پستوی جعفری درست کنیمسس پستو را از غذاساز خارج کرده و در ظرف تمیز و جای خنک نگه داری می کنیم. این سس پستو تحت شرایط تبرید مناسب یک تا دو هفته قابل استفاده است.

نکات و هشدارها

سس پستو را می توانید تا زمانی که مورد نیاز است فریز کنید.
سس پستو برای انواع پاستا، پرکردن ساندویچ و از طرفی بعنوان طعم دهنده استفاده می شود.
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz