
مواد لازم
- پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
- شیر ۱/۴ فنجان و ۲ قاشق غذاخوری
- کره ۳۵ گرم
- پودر سیر ۱/۲ قاشق غذاخوری
- دانه ذرت ۸۰۰ گرم
- فلفل سبز خرد شده ۱۰۰ گرم
- فلفل هالوپینو خرد شده ۱۰۰ گرم (اختیاری)
اطلاعات مواد مغذی
- ۲۵۸ کیلوکالریکالری
- ۱۸ گرمچربی
- ۲۹٫۴ گرمکربوهیدرات
- ۷ گرمپروتئین
- ۵۰ میلیگرمکلسترول
- ۱۳۰۶ میلیگرمسدیم
ذرت پنیری فلفلی
طرز تهیه : ابتدا فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
پنیر خامهای، شیر،کره و پودر سیر را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ترکیب را حدود ۵ دقیقه حرارت دهید و هم بزنید تا زمانیکه پنیر کاملا آب شود و سس یکدستی حاصل شود.
سپس ذرت، فلفل سبز و فلفل هالوپینو را به سس اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا سس کاملا با ذرت ترکیب شود.
سپس مخلوط ذرت را داخل ظرف پیرکس یا ظرف مناسب فر بریزید و در فری که از قبل گرم شده است به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
- برای: ۶ نفر
- حاضر است در : دقیقه
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد