
ترشی انار و لبو
لبو ۴ عدد . دانه انار ۲ لیوان . شکر ۱ لیوان . نمک ۲ قاشق چایخوری . سرکه مقداری
طرز تهیه : لبو را پوست بکنید و رنده کنید ، لبوی رنده شده ، شکر و مقداری سرکه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا لبو بپزد و نرم شود ( سرکه را تا اندازه ای اضافه کنید که روی لبوی رنده شده را بگیرد ).
پس از پخت اجازه دهید لبو خنک شود سپس دانه های انار و نمک را اضافه کنید ، مواد را داخل شیشه تمیزی بریزید و روی آن مقداری سرکه اضافه کنید ، شیشه ترشی را ۳ – ۵ روز در یخچال قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند.
نکته ها : میتوانید بنابر سلیقه تان مقدار نمک یا شکر را بیشتر کنید ، میتوانید یک سیب را پوست بکنید و رنده کنید و همراه با دانه انار به ترشی اضافه کنید.
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد