
مواد لازم
- آرد ۱ و نیم لیوان
- شکر ۳/۴ لیوان
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره ۱۱۰ گرم
- عسل ۱ قاشق چایخوری
- جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
- پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر کاکائو ۷۰ گرم
- اسانس وانیل چند قطره
- نمک مقداری
بیسکوییت قلبی شکلاتی
طرز تهیه : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. کره و قلبی شکلاتی" href="http://irancook.ir/03/01/bisquit-chocolate/9655/">شکر را با همزن بزنید تا نرم و کرکی شود. سپس تخم مرغ ، عسل و اسانس وانیل را اضافه کنید و مجدد بزنید تا خوب ترکیب شوند.
آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین ، دارچین و کمی نمک را مخلوط کنید و کم کم به مواد دیگر اضافه نمایید و با قاشق هم بزنید تا به شکل خمیری نرم و لطیف درآید. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و حداقل ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر بیسکوییت را روی سطح کار پهن کنید و به شکل قلب قالب بزنید ( خمیر را میان دو تکه کاغذ روغنی قرار دهید سپس با وردنه باز کنید تا راحت تر جدا شود ) ؛ داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و بیسکوییت های قالب زده را با فاصله روی کاغذ قرار دهید.
سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا قلبی شکلاتی" href="http://irancook.ir/03/01/bisquit-chocolate/9655/">بیسکوییت ها بپزند. پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا بیسکوییت ها خنک شوند، سپس از کاغذ جدا کنید و در ظرف بچینید.
نکته ها : بدلیل وجود کره ، خمیر بیسکوییت باید در طول کار سرد باقی بماند. اگر در طول کار خمیر نرم و شل شد مدتی داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا خمیر سفت شود سپس کار را ادامه دهید.
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد